...

Tweede editie van het succesvolle beautyfestival ‘KabukiFest’

Tweede editie KabukiFest

Tweede editie van het succesvolle beautyfestival ‘KabukiFest’. Tweede editie van het succesvolle beautyfestival ‘KabukiFest’ vindt plaats op zaterdag 7 september in Genkse Hanger58. Met ruim 650 vrouwen was de eerste editie van het beautyfestival ‘KabukiFest’ vorig jaar een uitverkochte voltreffer. O.a. Anke Buckinx, Evelyne Hoste, Amaryllis Temmerman e.v.a. genoten begin september van een stralende festivaldag op Ipanema Hasselt, waar alles draaide om make-up, maar ook toffe beats en zomerse vibes. Wegens de grote vraag naar tickets verhuist.

Tweede editie Kabukifest 2024

Caroline Rigo (RiGorgeous)

initiatiefneemster en beautyonderneemster Caroline Rigo (RiGorgeous) de imposante productie op zaterdag 7 september 2024 naar de bekende Hangar58 op het domein van Bokrijk in Genk. “Tussen 10 en 22 uur kunnen we hier zo’n 2.000 mensen ontvangen, waarvan ondertussen al 700 early bird-tickets de deur uit zijn. Een bezoekersrecord is dus nu al een feit (lacht), maar daar zijn we eigenlijk niet echt mee bezig. Het is fijn dat er zoveel mensen straks terug van de partij zijn op het ‘KabukiFest’, een unieke beleving voor wie houdt van ‘je goed in je vel voelen’. We ontvangen niet alleen méér bezoekers, ook de festivaloppervlakte en invulling wordt uitgebreid”, zegt Caroline Rigo.

Tweede editie Kabukifest 2024 aan wagen

Ibiza-vibes

‘Kabukifest’ is ‘het grootste beautyfestival van de Lage Landen’ en een niet te missen event voor alle beautylovers. Een onvergetelijke ervaring voor jong, iets minder jong en iedereen die jong wil blijven. “Eén zaterdag ligt het heerlijke Ibiza in Genk, met o.a. een Hippiemarkt waar je tal van leuke kraampjes ontdekt met exclusieve, lokale spulletjes. Ook onze stralende partners zijn hier terug te vinden. Daarnaast zijn er interessante lezingen, is er heerlijke muziek van vrouwelijke dj’s zoals o.a. Dolores, de jongste Tomorrowland-djLoco Lore e.a.

Tweede editie Kabukifest 2024 aan bloemenkraam

Beauty Dollars

Je kan je make-up laten bijwerken en we hebben zelfs een waarzegster geregeld (lacht). Aan de bar bestel je een heerlijke cocktail of mocktail. Het wordt puur genieten, ook voor de kleinsten. We voorzien voor hen dit jaar ook heel wat entertainment. Naast de talrijke nieuwigheden, werken we opnieuw met Beauty Dollars, bonnetjes die je kan gebruiken bij de drank- en eetstanden en in voorverkoop goedkoper bestelt. Vorig jaar hadden we voor elke bezoekster een gepersonaliseerde kabuki die de ticketwaarde oversteeg. Dit jaar is de parking inbegrepen en voorzien we een mega beauty bag, zegt Caroline Rigo.

Tweede editie Kabukifest 2024 onder houten veranda

Beleving

De tweede editie van het ‘KabukiFest’ wordt op zaterdag 7 september 2024 meer dan ooit een totaalbeleving, waarbij het niet alleen draait om de beautyproducten van Cent Pur Cent en i.am.klean, Café Beauté en de Blush Academy, maar alles wat bezoekers associëren met ‘well-being’. “In een inspirerende, vrolijke en zomerse sfeer delen we onze passie voor gezondheid en beauty, en gaan we de connectie met onze doelgroep één op één aan. We willen samen herinneringen creëren die je een leven lang bijblijven. Eén van die toffe herinneringen zal zonder twijfel zijn wanneer ik zelf ook achter de draaitafel kruip. Voor wie al in de sfeer wil komen, staat er reeds een Spotify-playlist online. Ik heb er alvast zin in!”, zegt Caroline Rigo afsluitend. Dus op naar de tweede editie.

Tweede editie Kabukifest 2024 dj Caroline Rigo

De tweede editie van ‘KabukiFest’ vindt plaats op zaterdag 7 september 2024 in en rond de Genkse Hangar58 (Herkenrodeplein 5). Tickets en info, www.kabukifest.be.

Tweede editie Kabukifest 2024 uitnodiging