...

Rampage Open Air 2024 ontvangt op 4 juli uitverkochte Rampage-trein

Rampage-trein op eigen perron

Rampage Open Air 2024 ontvangt op 4 juli uitverkochte Rampage-trein op eigen perron in Kristalpark Lommel. Nu al 48.000 tickets verkocht! Met een waanzinnige line-up van meer dan 350 acts, waaronder headliners RUDIM3NTAL en Pendulum (dj set), een Rampage Theme Park met als eyecatchers de Splash (boomstammetjes op water) en de gigantische Wild Mouse Rollercoaster, en wederom een uitbreiding van allerhande faciliteiten, maakt Rampage Open Air hun naam en faam als ‘The biggest drum-‘n-bass & dubstep festival in the universe’ ook in 2024 weer helemaal waar.

Rampage Open Air 2023

Rampage-trein uitverkocht!

Voor deze editie, die plaatsvindt op (4*) 5, 6 en 7 juli in Kristalpark Lommel, ging de organisatie zelfs nog een halte verder. In samenwerking met NMBS wordt er namelijk een exclusieve Rampage-trein ingelegd die de festivalgangers op 4 juli letterlijk voor de deur/ingang zal afzetten op een nog te bouwen eigen ROA-treinperron in het Lommelse Kristalpark. Dat heel wat drum-‘n-bass & dubstepfans deze memorabele trip niet willen missen, mag blijken uit het feit dat deze Rampage-trein met 300 zitplaatsen, die vertrekt in Brussel-Zuid, halt houdt in Antwerpen-Centraal en doorstoomt naar de ROA-eindhalte in Kristalpark Lommel, nu reeds uitverkocht is. Op maandag 8 juli kunnen de uitgefeeste party animals met die trein ook terugkeren vanop dit perron.

Rampage-Air-Lommel-2022-1

Unieke code

Voor zij die de Rampage-trein gemist hebben, is er toch enig soelaas. Alle ROA-bezoekers ontvangen dankzij de samenwerking met NMBS namelijk een unieke code op hun ROA-ticket waarmee ze, komende vanuit alle windstreken, een treinticket richting station Mol aan halve prijs kunnen boeken op de website van NMBS. Daar kunnen ze vlot overstappen op de bussen naar het festivalterrein.

Rampage Open Air 2024 Rudim3ntal

 

Rampage Open Air 2024 op (4*) 5, 6 en 7 juli 2024 in Kristalpark Lommel. Tickets & info: rampageopenair.eu