...

Caro Lee lanceert nieuwe single ‘Your Love’

Caro Lee lanceert nieuwe single

Caro Lee lanceert nieuwe single ‘Your Love’ als voorbode van haar nieuwe later dit jaar uitkomende album “The Funk City Jam”. Met haar eerste single ‘Heartbeat’ maakte Caroline Clement onder haar alter ego Caro Lee in oktober 2023 haar succesvolle debuut. De ravissante, veelzijdige artieste is sinds de jaren ‘90 al actief en stond als Tamira Jay toen op nr. 8 in de Belgische Ultratop en op nr. 1 in de Spaanse hitlijsten met haar eurodance hit “Get Up”. Ondertussen is ze volop terug muzikaal actief als zangeres en drummer in haar eigen 80’s New Wave-tribute band Echo City Waves, is ze het gezicht van MYDONNA – The Madonna Tribute Show en werd ze in januari 2024 nog publiekswinnaar in het VTM-programma ‘Starstruck’ als Madonna impersonator. Daarnaast is ze in het dagelijks leven ook al meer dan 15 jaar paaldans lerares.

Caro Lee Your Love

Een eigentijdse track

Met haar nieuwe single ‘Your Love’ keert Caro Lee terug naar haar roots. “Als je goed luistert hoor je dat ik in het rijke muziekarchief van de jaren tachtig mijn inspiratie heb gevonden. Denk aan Janet en Michael Jackson, maar ook de songs van Paula Abdul, Prince, Sheila E. Marvin Gaye en Rick James. Dat zijn stuk voor stuk artiesten wiens muziek mij beïnvloed heeft. Met de nieuwe single ‘Your Love’ hebben we opnieuw een eigentijdse track gemaakt onder leiding van Jan Borre. Samen met bassist en songwriter Luc Waegeman, de drijvende krachten achter Caro Lee bevestigen we met de nieuwe single ‘Your Love’ onze muzikale ambities. We zijn ervan overtuigd dat we met deze sound, aparte songteksten en populaire 80’s-klanken een massa mensen een heerlijk nostalgische trip bezorgen, maar wel eentje die zich afspeelt in het heden.”

Goedgevulde zomer

Met ‘Your Love’ krijgt haar goedgevulde zomer van Caro Lee nog wat meer glans. “Ik kan haast niet wachten om die nieuwe songs te spelen tijdens de optredens. Wie goed luistert en mij een beetje kent weet dat deze song weer helemaal aanleunt bij mijn muzikale roots. De muziek uit de jaren ’80 inspireert mij nog steeds. Waar het naartoe gaat weet ik niet, maar ik merk wel dat meer en meer de mensen in de digitale jungle hun weg vinden naar Spotify en mijn vorige debuutsingle ‘Heartbeat’. Die krijgt met ‘Your Love’ nu een meer dan waardige opvolger. De vibe in deze track zit uitstekend waardoor je er gewoon moet op dansen, keihard door de boxen jagen en de track gewoon snel moet toevoegen aan jouw Spotify-favorietenlijstje.”

;

Belgische pop-funk-souldiva

De Belgische pop-funk-souldiva Caro Lee bracht op 17 oktober 2023 haar eerste single
“Heartbeat” uit als eerste track van het album “The Funk City Jam”. Ook deze song “Your Love” is weer een op-en-top funky pop nummer die zo uit de jaren 80 komt, beïnvloed door artiesten als Janet Jackson, Paula Abdul, Sheila E., enz… Het getuigt van haar diepgaande liefde voor popmuziek en bevat ook nu een krachtige en emotionele vocale uitvoering van zangeres Caroline Clement begeleid door typische ’80’s synthpop- grooves, -geluiden en een stuwend funky dansritme. De nieuwe Caro Lee-single ‘Your Love’ is digitaal te beschikbaar. Meer info over de artieste vind je op:

 http://www.carolee.be

Mydonna: http://www.mydonna.be

Echo City Waves: http://www.echocitywaves.com