...

CARO LEE ‘Heartbeat’ (Dance Remix)

Caro Lee met remix

CARO LEE – ‘Heartbeat’ (Dance Remix). ‘STARSTRUCK’ PUBLIEKSWINNAAR (MADONNA) CARO LEE LANCEERT NIEUWE DANCE REMIX VAN ‘HEARTBEAT’ Caroline Clement werd op 19 januari 2024 de grote publiekswinnaar van het populaire VTM programma STARSTRUCK 2024. Als MADONNA droeg ook het grote publiek haar op handen!

Caro Lee Heartbeat (Remix)

The Funk City Jam

Eind 2023 bracht Caroline aka Caro Lee haar nieuwe single ‘Heartbeat‘ uit als voorloper van het album “The Funk City Jam“. Een op en top funky popnummer uit de jaren 80, beïnvloed door artiesten als Janet Jackson, Paula Abdul en Sheila E. Met een krachtige en emotionele vocale uitvoering van zangeres Caroline Clement (Tamira Jay, Echo City WavesMydonna) begeleid door typische synthpop-grooves, -geluiden en een stuwend dansritme.

massale steun bij ‘Starstruck’

Om het publiek te bedanken voor de massale steun bij ‘Starstruck‘ lanceert Caro Lee  nu een exclusieve Dance Remix van ‘Heartbeat’ door mixmaster Uwe Teichert,  speciaal voor DJ’s en producers! De remix zal op 23 februari op de digitale platforms beschikbaar zijn en is bij deze voor de radio’s een straffe avant-première!

Caro Lee foto Starstruck

Tamira Jay

In de jaren 90 stond Caroline Clement bekend als Tamira Jay in de Eurodance-scene. Tegenwoordig is ze de frontvrouw van Madonna tribute band “Mydonna“. Ze is ook de drummer/zangeres van de new wave classics tribute band “Echo City Waves” en de leadzangeres van de aankomende Blondie tribute band “Parallel Lines“.
Met Caro Lee en The Funk City Jam keert ze terug naar haar roots en brengt ze funky op jaren 80 geïnspireerde popmuziek.

Facebook https://www.facebook.com/CaroLeeofficial
Instagram https://www.instagram.com/caroleeofficial/
TikTok https://www.tiktok.com/@caroleeofficial
Twitter/X https://twitter.com/CaroLeeofficial
Bandcamp https://carolee1.bandcamp.com/track/heartbeat
Youtube https://www.youtube.com/@CaroLeeMusic
Website https://www.carolee.be

Caro Lee Vlinder

Foto’s: Buzzard.