...

Jan Van Dyke comedy show: OPEN & BLOOT.

Jan Van Dycke verzamelt verschillende generaties

Jan Van Dyke Internationaal gerenommeerde komiek verzamelt volgend seizoen verschillende generaties in een gloednieuwe comedy show: OPEN & BLOOT. Hij laat zich omringen door Goele De Raedt en Kobe Van Herwegen – vanaf mei 2025 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Internationale komiek  die successen boekte in showtempels zoals het ‘Lido’ in Parijs, ‘Sporting Club Monte Carlo’ en twee seizoenen geleden nog schitterde in een fenomenale “De Show van m’n Leven” brengt een nieuwe comedy show: OPEN & BLOOT.

Jan Van Dyke

Goele De Raedt en Kobe Van Herwegen

De ambitie van Jan is om op regelmatige basis het publiek te verrassen met een eigen creatie, gebaseerd op de komische expertise en ruim bewezen podium skills van Van Dyke. Deze keer kiest hij meteen voor een inspirerende samenwerking tussen verschillende generaties met creatieve duizendpoten Goele De Raedt en Kobe Van Herwegen. Hij blikt enthousiast vooruit op deze nieuwe creatie:OPEN & BLOOT brengt – in een vernieuwend broekzakformaat – de wereld van glamour &  glitter tot leven. Een eigenzinnige theatervoorstelling als ode aan de gulle lach. Sprankelend als champagne, onbegrensd plezier. “

Goele De Raedt (1)

    Foto: House Of Entertainment.

KORTE INHOUD – OPEN & BLOOT

Twee generaties geven zich volledig open en bloot in een wereld van contrasten : vroeger en nu, vandaag en morgen. Elke aanleiding is goed genoeg om met spitse sketches, vrolijke liedjes en onverwachte wendingen een flitsende comedy-show op U los te laten. JAN VAN DYKE, GOELE DE RAEDT, KOBE VAN HERWEGEN samen op één podium. Hun persoonlijkheden en hun alter-ego’s in hilarische sketches zorgen voor vuurwerk.
(H)eerlijk OPEN & BLOOT.

Jan Van Dyke comedy show: OPEN & BLOOT. - IMG 0991Kobe Van Herwegen & Warre Borghmans

Cast: Jan Van Dyke, Goele De Raedt & Kobe Van Herwegen.

Regie: Jan Van Dyke

Productie: Jan Van Dyke Producties

ALGEMENE INFORMATIE – OPEN & BLOOT

CREATIEF TEAM
Auteur & regie: Jan Van Dyke
Productiemanager: Bart Vandersmissen

“OPEN & BLOOT” zal spelen in de Rode Zaal van het Fakkeltheater (Antwerpen) van 29 mei tot en met 22 juni 2025

TICKETS EN INFO
www.fakkeltheater.be of bel naar 070 24 60 36 vanaf woensdag 29 mei 2024