...

STORM, Het Culinaire Juweel Van Oostende als VIP restaurant

STORM, Het Culinaire Juweel Van Oostende

STORM, Het Culinaire Juweel Van Oostende, treedt op als exclusief VIP restaurant VIP Restaurant tijdens Ostend Beach Festival. Chef Michel Rabaey laat zich inspireren door de muziek en de DJ’s van het bekende festival. In het kader van het vijftiende jubileumjaar kondigt Ostend Beach Festival met trots een unieke culinaire samenwerking aan. STORM, bekend om zijn gastronomische verfijning met het beste uit de Noordzee, zal het exclusieve VIP restaurant uitbaten tijdens het festival.

STORM Oostends restaurant

Inspiratie door de muziek en de DJ’s

De chef laat zich speciaal voor de gelegenheid inspireren door de muziek en de DJ’s van het bekende festival. Ostend Beach Festival is het toonaangevend festival in de elektronische muziekscene en viert zijn 15e verjaardag met een ongekend uitgebreide line-up. Van 12 tot en met 14 juli verwelkomt het strand van Oostende meer dan 20.000 liefhebbers om samen 100 (inter)nationale artiesten over vier podia te bewonderen. Gelegen aan de Hendrik Baelskaai, met een prachtig uitzicht op de vissersboten.

STORM is een beleving

STORM is niet alleen een restaurant; het is een beleving waar chef Michiel Rabaey en gastvrouw Nathalie Hiele sinds 2018 hun passie voor zeevruchten en duurzaamheid delen. Deze zomer brengen zij hun expertise naar Ostend Beach Festival, waar ze een uniek gastronomisch menu zullen serveren, geïnspireerd door de energie van het festival en de smaken van de Noordzee.

Ostend Beach Festival (0)

Chef Michiel Rabaey: “Het is een eer om deel uit te maken van Ostend Beach Festival en een menu te creëren dat de vibratie van de muziek en de schoonheid van onze zee weerspiegelt. Ons doel is om een culinaire ervaring te bieden die de herinnering aan dit iconische festival verrijkt.” STORM staat bekend om zijn commitment aan duurzaamheid, met een ‘zero waste’ benadering waarbij elke deel van de vis wordt gebruikt. Deze filosofie zal ook het culinaire aanbod op het festival kenmerken, waarbij bezoekers kunnen genieten van innovatieve gerechten die de lokale zeevruchten in de schijnwerpers zetten.

Ostend Beach Festival (1)

Jan Mortelmans en Kevin Beirens, organisatoren Ostend Beach Festival: “We zijn verheugd om STORM te verwelkomen als ons VIP restaurant voor deze speciale feesteditie van Ostend Beach Festival. Hun toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid past perfect bij de waarden van ons festival. Dit partnerschap belooft een onvergetelijke toevoeging te zijn aan de ervaring van onze bezoekers.” STORM zal tijdens het festival exclusieve zitplaatsen bieden aan VIP-gasten, waar ze kunnen genieten van een adembenemend uitzicht op het festival en de Noordzee.

Ostend Beach Festival 2023

Een gastronomisch avontuur

Ondertussen worden ze getrakteerd op een gastronomisch avontuur. Voor de editie van 2024 onthulde het bekende festival de meest uitgebreide line-up tot nu toe! Deze speciale jubileumeditie eert de iconen van het genre en geeft daarnaast ook alle kansen aan het jonge talent van de dancemuziek. Met onder andere een unieke Daft Punk tribute show door ROBOT ROCK ALIVE, Armand Van Helden, Amber Broos en vele anderen. Ostend Beach Festival 2024 belooft een onvergetelijk weekend te worden vol muzikale hoogtepunten en feestelijke verrassingen.

STORM Oostends restaurant

PRAKTISCH
Ostend Beach – Klein Strand Oostende
Vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli 2024
Tickets & de volledige line-up vind je via www.ostendbeach.be.