...

Ostend Beach Festival 2024

Ostend Beach Festival 2024 volledige line-up

Ostend Beach Festival 2024 presenteert volledige line-up voor spectaculaire jubileumeditie! Het toonaangevend festival in de elektronische muziekscene, viert zijn 15e verjaardag met een ongekend uitgebreide line-up. Van 12 tot en met 14 juli verwelkomt het strand van Oostende meer dan 20.000 liefhebbers om samen 100 (inter)nationale artiesten over vier podia te bewonderen. Deze jubileumeditie zet zowel gevestigde namen als opkomend talent in de spotlight. Jan Mortemans, organisator Ostend Beach Festival: “Na vijftien jaar van muzikale innovatie en stevige feestjes, belichaamt het festival 2024 niet alleen onze passie voor elektronische muziek, maar viert het ook de samensmelting van generaties, genres en culturen.

Ostend Beach Festival (0)

Jubileum met traditie en vernieuwing

Dit jubileum is voor ons een mijlpaal waarbij traditie en vernieuwing hand in hand gaan, en belooft onze meest memorabele editie nu toe te worden.” Na een reis van 15 jaar heeft heeft het festival een belangrijke mijlpaal bereikt. Voor de editie van 2024 onthult het bekende festival de meest uitgebreide line-up tot nu toe! Deze speciale jubileumeditie eert de iconen van het genre en geeft daarnaast ook alle kansen aan het jonge talent van de dancemuziek. Ostend Beach Festival, de jaarlijkse hoogmis voor liefhebbers van elektronische muziek, strijkt neer op het strand van Oostende van 12 tot en met 14 juli.

Ostend Beach Festival

Een greep uit het programma

Vrijdag staat in het teken van techno en mash-up vibes met als absolute headliner MALAA, naast topacts zoals SHLØMO & AIROD, Michael Amani, en USED, de Belgische Drum ’n Bass trots die momenteel alle grote podia plat speelt.

Zaterdag een breed scala aan genres presenteert met onder andere een unieke Daft Punk tribute show door ROBOT ROCK ALIVE, techno van Eli Brown en Amber Broos, en afro-house door Pablo Fierro en Marten Lou.

Zondag ontvangt het festival als afsluiter dance-icoon Armand Van Helden. Daarnaast is er ook NAFT, een uniek instrumentaal tech housefenomeen uit eigen land. Vier blazers en twee drummers brengen een beukende muur van techno- en housebeats waarin de grens tussen akoestische en elektronische elementen vervaagt. Ook is er PUSH, gecreëerd door de Belgische producer Mike Dierickx.

PRAKTISCH
Ostend Beach – Klein Strand Oostende
Vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli 2024
Tickets & de volledige line-up vind je via www.ostendbeach.be.

Affiche Ostend Beach