...

Kürt Rogiers is klaar voor de Flower Power-editie van Het Schlagerfestival

Kürt Rogiers met 4 uiteenlopende outfits

Kürt Rogiers is klaar voor de Flower Power-editie van Het Schlagerfestival. “Wie weet lanceren we wel een nieuwe modetrend die je deze zomer terugziet op Tomorrowland en andere festivals.” Net als vorig jaar, toen hij verscheen als dragqueen, voorziet het bekende Huis Baeyens opnieuw de podiumoutfits voor Kürt Rogiers zijn gastpresentaties op Het Schlagerfestival. Dat feestje vindt dit jaar plaats op 22, 23 en 24 maart 2024 in de vertrouwde Trixxo Arena Hasselt. “Ik ben altijd een beetje bang voor verkleedfeestjes,” zegt Kürt Rogiers, “maar ik vind dat we 4 geweldige, uiteenlopende outfits hebben gevonden.

Kürt Rogiers Flower power -editie Schlagerfestival

Ook fan van de pruik

Ik ben ook fan van de pruik. Vraag mij na de eerste show wat mijn favoriete outfit is, want dat kan ik nu nog niet zeggen. Wat ik nu aan heb is leuk, maar de jeans is ook een topper. Ik kan moeilijk kiezen (lacht). In de vorige eeuw, toen de dieren nog konden praten, had ik wel wat mooi haar, maar ik ben blij met deze pruik en mijn grijze manen (lacht). Ik ben na de Flower Power-periode geboren, maar ik vind het goede muziek en een leuk thema. Ik hoop dat de mensen goed nadenken hoe ze peace, love and happiness verwerken als ze verkleed opduiken in Hasselt.

Kürt Rogiers Flower power -editie Schlagerfestival (0)

Foto (van links naar rechts): Jesse Van As (Huis Baeyens) , Kürt Rogiers en Dorien Baeyens (Huis Baeyens)

Een nieuwe modetrend lanceren

Het zou zomaar kunnen dat wij weer een nieuwe modetrend lanceren op Het Schlagerfestival, die we dan deze zomer terugzien op Tomorrowland en andere festivals (lacht). Het beste accessoire is zonder twijfel mijn John Lennon-brilletje. Ja, dat vind ik geweldig.” De 4 verschillende Flower Power-outfits van Kürt Rogiers kan je ontdekken op Het Schlagerfestival, samen met de optredens van onder andere Sam Gooris, Christoff, De Romeo’s & Sasha, Bart Kaëll en anderen. Tickets en info vind je op www.hetschlagerfestival.be.

Affiche Schlagerfestival maart 2024

Foto’s: House Of Entertainment.