...

Twiggii Quinn betovert en verleidt met ‘My Love’

 

Twiggii Quin met My Love

Twiggii Quinn betovert en verleidt met ‘My Love’. Twiggii Quinn keert na ‘Closer’ en ‘Love It’ terug met de vrolijke en dansbare oorwurm ‘My Love’, waarop de prettig gestoorde en veelzijdige Belgisch-Braziliaanse uit Ukkel zich helemaal kan uitleven. Twiggii Quinn, alter ego van Isabella Maria Rafaela Gabriella Micaela Benita De Wardin, is een Belgisch-Braziliaanse singer-songwriter en professioneel paaldanseres. Als jong meisje droomde ze al van een internationale carrière als professionele ballerina. Vanaf haar vierde danste Twiggii fanatiek ballet tot een gebroken voet haar op 16-jarige leeftijd dwong die dromen te laten varen.

Twiggii Quinn My Love

Het verlangen om te entertainen

Het verlangen om te entertainen bleef echter borrelen. Op 16-jarige leeftijd werd ze de leadzangeres en violiste van een metalband, ‘Wardoom.’ Twiggii speelde al viool sinds haar achtste en greep deze kans met beide handen om haar passie voor muziek in de schijnwerpers te zetten. Drie jaar later ontdekte Twiggii de opera en het duurde niet lang voor ze zich realiseerde dat ze hiervoor een aangeboren talent had. Vastbesloten om van zingen haar beroep van te maken, sloot ze zich op 21-jarige leeftijd aan bij een gospelkoor, wat haar inspireerde om van stijl te veranderen en een totaal nieuwe start te maken.

Een eigen Youtube Kanaal

Vandaag heeft de veelzijdige Ukkelse schone een eigen Youtube Kanaal waarop ze covers zingt en eigen composities. Ze bracht begin 2022 haar debuutsingle ‘Closer‘ uit, gevolgd door de catchy single ‘Love It‘. Het eerste nummer ging over obsessie, het tweede over donkere fantasieën, maar dat alles telkens met een speelse knipoog. Dat speelse zit ook overduidelijk in de nieuwe ‘My Love’een radio- en dansvloervriendelijk nummer in een aanstekelijk productie van Wekho. Met My Love’ keert Twiggii Quinn terug in volle glorie, tovert ze instant een lach op je gezicht en verleidt ze je om na het beluisteren telkens weer op de repeat knop te drukken!

Twiggii Quinn (0)