...

Lars Verstraete met Vogelvrij

Lars Verstraete stelt voor Vogelvrij

Lars Verstraete Steekt hart onder de riem met nieuwe Single Vogelvrij. Op 23 februari 2024 releaset Lars Verstraete het nummer ‘Vogelvrij‘. Toen hij eerder een fragment van dit nummer deelde op TikTok, waarbij hij thuis live aan de piano zichzelf begeleidde, was de reactie van het publiek zo massaal dat er duidelijk een gevoelige snaar was geraakt. Lars voelde dat de mensen nood hadden om hierover te vertellen wanneer ze een dergelijke situatie hadden meegemaakt. Want het nummer gaat over de pijn van het gemis wanneer een geliefde of bekende uit het leven stapt en jij verweesd achterblijft, met het knagende gevoel dat je nog iets had kunnen doen.

Lars Vertraete Vogelvrij

Dit moeilijke thema bespreekbaar te maken

Om dit moeilijke thema bespreekbaar te maken en tegemoet te komen aan de grote vraag via de social media, is Lars met zijn team de studio ingedoken om het nummer af te werken en uit te brengen. Het ontroerende resultaat is ‘Vogelvrij‘ geworden, dat naast steun en herkenbaarheid ook hoopt een positieve, verlichtende boodschap mee te geven.

Vogelvrij‘ werd gecomponeerd door Lars Verstraete zelf en samen geschreven met Gwen Dhanis (aka Jay-J: TMF the project). In 2024 mag je je aan nog meer nieuwe Nederlandstalige muziek én optredens verwachten. Blijf op de hoogte via Lars Verstraete’s social media voor de laatste nieuwtjes!

Lars Vertraete (0)

Motiveren en inspireren

Dat deze 27-jarige boy-next-door én goedlachse artist een minstens even fascinerende stem als indrukwekkende looks heeft, staat buiten kijf. Daarenboven schrijft Lars ook het merendeel van zijn eigen songs. “Hoewel ik op het podium altijd het beste van mezelf probeer te geven, is muziek voor mij ook een manier om met mijn eigen onzekerheden te dealen. Op die manier hoop ik ook anderen te kunnen motiveren en inspireren.”

In 2022 maakte de jonge zanger/componist voor het eerst zijn intrede bij het grote publiek toen hij de jury en kijkend Vlaanderen omver blies in het het VTM-programma ‘I Can See Your Voice’.

Lars Verstraete

Een bijzondere manier van verbinding

“Als ik zing, zie ik soms iets magisch gebeuren. Alsof er een soort van superpower is die mij een duwtje in de rug geeft. Ik voel dat daar een bijzondere manier van verbinding en ontroering uit ontstaat met en tussen mijn publiek.”Tijdens de zomermaanden van 2023 werd Lars onverwacht maar overduidelijk de publiekslieveling én ambiancemaker als supporting act voor onder andere Maksim en Gustaph tijdens de jaarlijkse Parkies. “

Ik heb veel ambitie en ik ben ervan overtuigd dat alles kan. Als je erin gelooft én vooral hard voor werkt.” Momenteel werkt hij volop aan nieuwe Nederlandstalige pop/rock songs. De eerste single ‘Morgen’ bereikte al meer dan 50 000 streams én werd opgenomen in de officiële Spotify playlist ‘Schoon Vlaams’.

Foto’s: House Of Entertainment.