...

Lars Verstraete met 1e single ‘Waiting For The Summer’

Lars Verstraete uit St. Niklaas

Lars Verstraete the Singer-songwriter’ uit VTM-programma ‘I Can See Your Voice’ brengt zomerse debuutsingle ‘Waiting For The Summer’ uit. Misschien is de naam Lars Verstraete een wake-up call. De 25-jarige singer-songwriter uit St. Niklaas,  verscheen in de populaire tv-show “I Can See Your Voice” onder de alias “Singer-Songwriter”. In de show is het de taak van de jury om uit te zoeken wie er zingt en wie er vals speelt. Hij zingt de sterren uit de hemel en wordt in de aflevering ontmaskerd als een echte zanger. Het uitbrengen van een eigen single is de kers op de taart.

lars-Waithing-for-The-Summer

“Dankzij mijn betrokkenheid realiseerde ik me al snel dat ik klaar was voor de volgende stap, namelijk het uitbrengen van een eigen single. Het is altijd mijn droom geweest om op te treden en muziek te maken, de kers op de taart. Dit nummer heet “‘Waiting For The Summer’, en valt onder het Pop/Rock genre”, zegt een fiere Lars Verstraete. De man heeft eerder liedjes geschreven voor andere artiesten. Hij staat nu al te popelen om zijn eigen nummers uit te brengen. “Voor mezelf een nummer schrijven is gewoon wat anders. Ik ben heel blij met het eindresultaat en hoop dat iedereen het een mooi nummer gaat vinden”, besluit hij. Zijn “Waiting For The Summer” is wat ons betreft zeker geslaagd!

‘Waiting For The Summer, de nieuwe single van Lars Verstraete, kan u HIER  beluisteren op alle grote streamingplatformen