...

Kenn Colt Digital: ‘Chan Chan’

Kenn Colt met nieuwe single

Kenn Colt neemt je mee op reis naar Latijns-Amerika met het zomerse “Chan Chan”. De succesvolle Limburgse dj en producer Kenn Colt (‘Sun Goes Down, ‘Dreams’, ‘Be Alright’) woont al enkele jaren als Hasselaar in Spanje en is vastbesloten de winter te verdrijven met zijn zonovergoten dance remake van het iconische “Chan Chan”. Het wereldberoemde nummer van de Cubaanse muzikant Compay Segundo, onsterfelijk gemaakt door de Buena Vista Social Club, blijkt een perfecte match voor de warme deephouse beats van Kenn Colt. Het resultaat? Instant happiness en zomerse partyvibes!

Kenn colt Chan Chan

Hasseltse dj en producer

Met meer dan 40 miljoen streams ), duizenden volgers op social media, gesmaakte passages op Tomorrowland, TomorrowWorld, Ultra Music Festival, …  en de hits ‘Sun Goes Down’, ‘Be Alright’ plus het gouden ‘Come Back to Me’, alle terug te vinden op het eerder verschenen album ‘BALANCE’, is de Hasseltse dj en producer al jaren een vaste waarde in de internationale muziekwereld. In volle coronatijd verkaste de resident-dj van Club Versuz naar het Spaanse Valencia, een gouden move om de zon nog meer te laten doorstralen in zijn muzikale producties.

Latijns-Amerikaanse reizen

Geïnspireerd door zijn Latijns-Amerikaanse reizen – de hoesfoto laat Kenn Colt zien op de zoutvlakten van Uyuni in Bolivia – en de onweerstaanbare sfeer van Buena Vista Social Club’s klassieker ‘Chan Chan’, wilde Kenn Colt een oprecht eerbetoon brengen in zijn gekende eigen stijl. Zijn versie is opgedragen aan de magie van reizen, de inspiratie die het met zich meebrengt en de pure beats, recht uit het hart.

Chan Chan’ is een muzikale uitnodiging om de warmte te voelen en mee te reizen, zowel op de dansvloer als op de radio, ‘de alto Cedro voy para Marcané’!

De nieuwe single ‘Chan Chan’ van Kenn Colt verschijnt op zijn FEELS LIKE HOME label en is nu overal digitaal beschikbaar.