...

Waterproof oogpotlood is ook een hit bij de veldrijdsters

Waterproof oogpotlood is hit bij veldrijdsters

Waterproof oogpotlood is ook een hit bij de veldrijdsters: “Ondanks het zweten, blijven de lijntjes aanwezig!” Als het van de vrouwelijke wielrensters van het De Ceuster Bonache Cycling Team afhangt, wordt de nieuwe waterresistente oogpotlodencollectie van het Belgische minerale make-upmerk Cent Pur Cent de nieuwe hit. “Samen met collega-renster Alicia Franck hebben we ze tijdens onze stage in Spanje uitgebreid getest, toevallig op een dag dat het stevig regende. Na een uurtje trainen en douchen, zaten de kleuren nog steeds goed. Wij gebruikten de zilveren kleuren.

Waterproof Alicia Franck met helm

Revolutionaire potloden

Mooie glitter die er na onze douchebeurt nog stevig opzat en die we ’s avonds, met een make-upremover hebben verwijderd,” zegt Jinse Peeters. “In de wereld van de oogmake-up is zijn deze potloden revolutionair”, zegt beautyonderneemster Caroline Rigo (RiGorgeous). “Deze potloden combineren de precisie van een liquid eyeliner en het gemak van een potlood. Ze drogen snel, leveren een intens resultaat en zijn waterbestendig. De zachte textuur maakt ze geschikt voor zowel op als in de waterlijn van je ogen te gebruiken. Van smokey-eyes tot een artistiek liner design. Beiden zijn mogelijk,” voegt Caroline er nog aan toe.

Waterproof Alicia Franck & Jinse Peeters

Gevoelige ogen

Meestal heb ik gevoelige ogen als het gaat over make-up. Deze waterproof potloden lossen dat probleem op, want ze zijn heel fijn om te gebruiken,” zegt veldrijdster Suzanne Verhoeven, die ze net als haar collega-renster Lotte Baele kon uittesten: “Ik heb ze nog niet geprobeerd, aangezien ik niet vaak make-up draag. Mijn zus wel en die was na een avondje uit laaiend enthousiast: “Ondanks het zweten en het vele dansen, bleef het lijntje aanwezig. Good stuff!”, stuurde ze mij na afloop in een berichtje.” De nieuwe Waterproof Eye Pencil-collectie van het Belgische minerale make-upmerk Cent Pur Cent is beschikbaar in 7 varianten.