...

David Vandyck verrast je geliefde

David Vandijck verrast

David Vandyck verrast je geliefde op Valentijn. Voor wie houdt van verrassingen kan op Valentijn zijn of haar geliefde eens laten verrassen met een opmerkelijke ruiker bloemen die persoonlijk wordt afgegeven door niemand minder dan David Vandyck. Hiermee geeft de singer-songwriter meteen ook een overduidelijk antwoord op zijn nieuwste hitsingle Heeft Samenzijn Nog Zin’ die deze week naar de 10de plek doorstijgt in De Vlaamse Ultratop 30. “Uiteraard heeft dat zin,” zegt David die ondertussen zelf al meer dan 12 jaar getrouwd is met Isabelle. “Valentijn is het uitgelezen moment om iemand die je graag ziet dat nog eens extra duidelijk te maken door hem of haar te verwennen. Bij zo’n moment hoort een ruiker bloemen en een persoonlijke boodschap die ik graag wil overbrengen. Hoe kan je winnen? Eenvoudig. Door te reageren op de oproep die we op mijn Facebook- en Instagram-pagina lanceerden en waar je iemand kan taggen waarvan je vindt dat hij of zij die erkenning verdient. Ik ben erg benieuwd naar de reacties.”

David Vandijck Heeft Samen Zijn Nog Zin

Licht Aan De Overkant

Met ‘Licht Aan De Overkant’, de titelsong van zijn recentste album, scoorde David Vandyck in de hitlijsten en won hij een Loftrompet. Nu is hij weer helemaal op kruissnelheid met zijn nieuwste single ‘Heeft Samenzijn Nog Zin’. “Niet alleen in Vlaanderen, ook in Nederland wordt hij opnieuw goed opgepikt door heel wat regionale radiostations. De samenwerking met songwriter-producer Gordon Groothedde is een grote meerwaarde. Als geen ander voelt hij me aan en weet hij precies hoe een mooie Nederlandstalige popsong moet klinken. Het wordt een druk jaar, want naast het uitbrengen van nieuwe muziek ben ik na de krokusvakantie ook te zien in de nieuwste dinershow van ’t Witte Paard. Er komen nog bijzondere dingen aan, maar die zijn voor later”, zegt David Vandyck lachend.

David Vandyck zijn nieuwste single ‘Heeft Samenzijn Nog Zin’ verscheen op Warner Music en is digitaal beschikbaar. Meer info over zijn Valentijn-actie vind je op Davids Facebook en Instagram.