...

Johnny Trash raakt met zijn nieuwe single ‘Pijn

Johnny Trash raakt met nieuwe single

Johnny Trash raakt met zijn nieuwe single ‘Pijn’, een cover van Johnny Cash’s nummer ‘Hurt’. Op vrijdag 1 december 2023 verscheen ‘Pijn’, de nieuwste single van stand-up comedian en zanger Johnny Trash, die het iconische nummer van Johnny Cash voorzag van een aparte, gevoelige Nederlandstalige versie. De track is de ideale opwarmer voor ‘Trash brengt Cash’, de gloednieuwe theatershow van Johnny Trash die op vrijdag 22 december 2023 in de Antwerpse Arenberg in première gaat. Eerder verscheen ook al ‘Drinken Zonder Stoppen’, de Vlaamse remake van de dansklassieker‘Pick a Bale of Cotton’een track die Johnny Cash ook opnam tijdens zijn carrière. Meer info over ‘Trash brengt Cash’ en de theatertournee die in 2023 – 2024 loopt vind je ophttps://www.johnnytrash.be.

Johnny Trash Pijn

Een veelzijdige zanger

Je moet Leuvenaar Koen Verbeek aka Johnny Trash al lang niet meer uitleggen hoe je een publiek bespeelt. De veelzijdige zanger, stand-up comedian en entertainer raakte tien jaar geleden bij het grote publiek bekend dankzij z’n deelname aan ‘Belgium’s Got Talent’. Onafscheidelijk is zijn cowboyhoed en zijn gitaar. De vaak grappige insteken in de songteksten zijn inmiddels ook zijn handelsmerk, al kan hij ook ernstige songs brengen. De rauwe emotie van ‘Hurt’ blijft volledig overeind als je luistert naar Johnny’s nieuwste single ‘Pijn’Met zijn typisch kenmerkend stemgeluid krijgen we een prachtig eerbetoon aan de legendarische Johnny Cash.

Drinken Zonder Stoppen

’Drinken Zonder Stoppen’ was voor mij geslaagde spielerlei. De Nederlandstalige versie van ‘Pick A Bale Of Cotton’ doet het nog steeds goed bij het brede publiek. ‘Hurt’ is een totaal andere Cash-song die je niet kan vergelijken. Origineel is het een krachtige song, wat we hebben behouden in mijn versie. Ik hoop dat de mensen die ‘Pijn’ afspelen of streamen ook geraakt worden zoals ik mij voelde tijdens de opnames. Het is een heel emotionele song die ik op een eerlijke, oprechte manier wou overbrengen op het publiek. Het was niet makkelijk om hem te zingen, maar ik ben heel trots met het eindresultaat”, zegt Johnny Trash.

Johnny Trash Drinken Zonder Stoppen

Nieuwste theatervoorstelling

Op vrijdag 22 december 2023 gaat Johnny Trash zijn nieuwste theatervoorstelling ‘Trash brengt Cash’ in première in de Antwerpse Arenbergschouwburg. Aansluitend start zijn tournee door Vlaanderen met optredens in o.a. Maaseik, Deinze, Eeklo, Kortrijk en Brugge. Uiteraard staat ‘Pijn’ op de setlist van dit concert.

Pijn’ van JohnnyTrash digitaal beschikbaar op het label van House of Entertainment.