...

Fenna Ramos special guest in Gent

Fenna Ramos You Tube-fenomeen

Fenna Ramos special guest tijdens ‘Het Feest van Sinterklaas’ in ’t Kuipke Gent. Op zondagnamiddag 3 december 2023 opent Superpiet opnieuw de poorten van ‘t Kuipke in Gent voor een nieuwe editie van Het Feest van Sinterklaas. Superpiet heeft Sinterklaas daar naar ondertussen goede gewoonte uitgenodigd voor een heerlijke show vol muziek, dans, optredens en heel veel humor…maar hij pakt ook nog uit met een heel leuke verrassing! Superpiet mag namelijk de Nederlandse zangeres, presentatrice, actrice en heus YouTube-fenomeen Fenna Ramos als special guest in ’t Kuipke ontvangen.

Fenna Ramos

Miljoenen views

Zij is als het gezicht en de zenderstem van de Nederlandse  kinderzender NPO Zappelin, waar ze te zien is in programma’s als ‘Zin in Zappelin’ en ‘Het Feest van Zappelin’, een bekende voor jong en oud in Vlaanderen en Nederland.  Daarnaast vertolkt ze één van de hoofdrollen in de films en Netflix-serie ‘Misfit’. Op YouTube is ze ook een waar fenomeen met miljoenen views (haar best bekeken filmpje haalde meer dan 80 miljoen views!). Haar YouTube-filmpjes, waarin ze kinderen uitnodigt om samen met haar te zingen en dansen op bekende kinderliedjes, liedjes van Zappelin of haar eigen liedjes, zijn ook in Vlaanderen een regelrechte hit.

feest van Sinterklaas (0)

Klungelige Superpiet

De populaire, ietwat klungelige Superpiet is maar wat blij met de aanwezigheid van de dame, want hij kreeg deze keer van de Sint de uitdaging om de bekende, traditionele Sinterklaasliedjes opnieuw aan te leren aan de kinderen. Een stevige uitdaging die hij, met de hulp van het publiek, Fenna en zijn collega dans- en showpieten, maar wat graag aangaat. Dit uit de kluiten gewassen verjaardagsfeest voor de Sint is niet alleen een plezier voor de allerkleinsten, ook voor de ouders en grootouders wordt het opnieuw genieten. Beleef de magie van Sinterklaas en geniet op 3 december 2023 van een spetterende show vol sfeer, actie, theater én met special guest Fenna Ramos in ’t Kuipke Gent. Tickets & info: www.feestvansinterklaas.be. 

feest van Sinterklaas (1)