...

Superpiet opent op 3 december de poorten

Superpiet opent op 3 december de poorten van ’t Kuipke

Superpiet opent op 3 december de poorten van ’t Kuipke in Gent voor een nieuwe editie van ‘Het Feest van Sinterklaas’. Op zondagnamiddag 3 december 2023 opent Superpiet opnieuw de poorten van ‘t Kuipke in Gent voor een nieuwe editie van ‘Het Feest van Sinterklaas’. Superpiet heeft Sinterklaas daar naar ondertussen goede gewoonte uitgenodigd voor een heerlijke show vol muziek, dans, optredens en heel veel humor. De populaire, ietwat klungelige Superpiet kreeg deze keer van de Sint de uitdaging om de bekende, traditionele Sinterklaasliedjes opnieuw aan te leren aan de kinderen. Een stevige uitdaging die hij, met de hulp van het publiek en zijn collega dans- en showpieten, maar wat graag aangaat. Dit uit de kluiten gewassen verjaardagsfeest voor de Sint is niet alleen een plezier voor de allerkleinsten, ook voor de ouders en grootouders wordt het opnieuw genieten. Beleef de magie van Sinterklaas en geniet op 3 december 2023 van een spetterende show vol sfeer, actie en theater in ’t Kuipke Gent.

Superpiet

Vrolijke meezingers opnieuw aan te leren

Tickets & info: www.feestvansinterklaas.be. “Sinterklaas is een beetje droevig”, zegt Superpiet.“Droevig, omdat de lieve kinderen de leuke, traditionele Sinterklaasliedjes niet allemaal zo goed meer kennen. Dus gaf hij mij de opdracht om die vrolijke meezingers opnieuw aan te leren. Anders kunnen we er op zondag 3 december 2023 géén groot volksfeest van maken wanneer we Sinterklaas opnieuw met grote luister verwelkomen in ’t Kuipke Gent.” Superpiet is al jaren een trouwe helper van Sinterklaas, maar elk jaar is het bang afwachten of de ietwat onhandige vriend slaagt in de speciale opdracht die hij kreeg van de Sint. “Ik weet dat er onder de pieten eentje is die goed kan meezingen”, vertelt hij enthousiast. “Dit jaar verwelkomen we in de show ook heel wat nieuwe pieten, zoals Danspiet en de Roetpieten. ‘Het Feest van Sinterklaas’ wordt één groot meezingfeest, meer nog dan de voorbije jaren. En uiteraard zijn er nog wat verrassingen, maar daar mag ik nog niets over verklappen”, besluit Superpiet ietwat geheimzinnig.

Superpiet (1)
Foto’s: House Of Entertainment.

Tickets en info voor ‘Het Feest van Sinterklaas’ van zondagnamiddag 3 december 2023 om 15u in ’t Kuipke Gent vind je op www.feestvansinterklaas.be.