...

UNIZO Aalst kondigt verrassende voorzittersverandering aan

UNIZO Aalst kondigt verrassende voorzittersverandering aan

UNIZO Aalst kondigt verrassende voorzittersverandering aan

Aalst – Er vindt een significante verandering plaats in de leiding van UNIZO Aalst. Freek Van Neck, de eigenaar van Interius advocaten, sluit zijn zevenjarige, succesvolle termijn als voorzitter af. Hij draagt de leiderschapsfakkel over aan een fris team bestaande uit Bart Verbeiren, Kevin Gits en Steven De Wolf. Dit drietal, allen ervaren ondernemers, verenigt hun krachten om de zakelijke sfeer in Aalst verder te versterken.

Tijdens zijn periode aan het hoofd van UNIZO Aalst heeft Freek Van Neck zich met grote toewijding en passie ingezet voor de lokale ondernemers. Zijn leiderschap heeft de organisatie gevormd tot een essentiële steunpilaar voor ondernemers in de omgeving.

UNIZO Aalst – nieuwe leidinggevenden

De nieuwe leidinggevenden, Bart Verbeiren, Kevin Gits en Steven De Wolf, brengen een diversiteit aan kennis en ervaring mee. Bart Verbeiren is een speler in de detailhandel met zijn eigen kledingwinkel. Kevin Gits staat bekend als de fietsinnovator van Geert Velo. Steven De Wolf specialiseert zich in het leveren van strategisch advies, webdesign en marketingcampagnes aan KMO’s via Conversal.

Dit nieuwe trio aan het hoofd belooft een vernieuwende invloed op UNIZO Aalst. Ze zijn van plan met hun frisse ideeën en jeugdige energie een vernieuwde dynamiek te brengen en zo een nog sterkere invloed uit te oefenen op het ondernemerschap in Aalst.

Hoewel hij zijn rol als voorzitter neerlegt, blijft Freek Van Neck actief betrokken bij UNIZO Aalst, waar hij zijn expertise en ervaring ten dienste van lokale ondernemers blijft stellen.

De aankondiging van deze voorzitterswissel is met groot enthousiasme ontvangen en wordt gezien als een verfrissende impuls, die UNIZO Aalst in een nieuw en positief licht plaatst. Met dit nieuwe driemanschap aan het stuur gaat UNIZO Aalst als eerste binnen het nationale UNIZO-landschap een nieuwe fase in met een triumviraat aan het roer.