...

Carry Goossens en Frans Maas schitteren in première

Carry Goossens en Frans Maes

Carry Goossens en Frans Maes etaleren hun kennis van het theatervak met een ontroerende dynamiek tussen beiden tijdens de première van Achter De Schermen. Achter De Schermen (naar The Dresser) met Carry Goossens, Frans Maas, Ann De Winne, Leen Dendievel, Erik Goris en Eve Van Avermaet. in aanwezigheid van flink wat prominenten en pers – in première met hun eerste productie: ACHTER DE SCHERMEN met Carry Goossens en Frans Maas in de hoofdrollen.

Carry Goossens en Frans maes Achter De Schermen

Een bewerking van The Dresser

Het gaat om een bewerking van The Dresser van Ronald Harwood, een stuk over liefde, over humor, over absolute toewijding en over triomf. Carry speelt de rol van ’the dresser’, Frans speelt als Sir de rol van de oudere Shakespeare-acteur en ‘her Ladyship’ Ann De Winne  is Sir’s jarenlange minnares. Leen Dendievel als Madge, Erik Goris als Geoffrey  en Eve Van Avermaet als Irene.

Frans Maes en Leen Dendievel Achter De Schermen

Regisseur Rikkert Van Dijck

Ondertussen zit de cast in de generale week, hét moment dat alles samen komt. Regisseur Rikkert Van Dijck nam de taak op zich om de eersteling van één zee in goede banen te leiden. Carry Goossens had dit stuk al zeer lang op zijn “wish”-list staan om te spelen. Met Achter De Schermen stappen ze in de voetstappen van enkele grote internationale acteurs waaronder recent nog in de verfilming met Anthony Hopkins en Sir Ian McKellen.

Carry Goossens en Frans maes Achter De Schermen (0)

 Foto’s: Eenzee

ACHTER DE SCHERMEN  is nu te zien in het Fakkeltheater  en zal door Vlaanderen toeren vanaf januari 2024.
Alle info op www.eenzee.be.
Tickets zijn reeds ter beschikking op www.fakkeltheater.be.