...

Fotografencollectief “De Pajot stelt tentoon

Fotografencollectief “De Pajot

Fotografencollectief “De Pajot stelt tentoon in Lennik. De jaarmarkt Lennik staat voor de deur en dat is voor de lokale fotoclub, die voluit Fotografencollectief De Pajot noemt, de gelegenheid bij uitstek om naar buiten te treden. Het hele weekend van 24 tot 26 november 2023 stellen zij hun werken tentoon in de zittingzaal van het Vredegerecht, dit met medewerking van de gemeente. Adres: Alfred Algoetstraat 31 te Sint-Kwintens-Lennik. De Pajot mag dan wel geen grote vereniging zijn, het artistiek niveau ligt hoog. Zoals voorgaande jaren wordt geen thema vooropgesteld, maar wordt de grootst mogelijke vrijheid in expressie geboden aan de individuele leden.

Een zeer gevarieerde tentoonstelling

Dit principe staat borg voor een zeer gevarieerde tentoonstelling. Aan bod komen indrukwekkende landschappen, specifieke locaties geïnterpreteerd volgens een eigenzinnige visie, abstracte natuurbeelden die de toeschouwer in de war kunnen brengen en zelfs oldtimers waar je ze niet zou gaan zoeken.Voor bezoekers van de Lennikse jaarmarkt is het gewoon een must om even binnen te springen. De leden van het Fotografencollectief verwelkomen U graag op zaterdag 25 november tussen 10 en 18 uur en op zondag 26 november, eveneens tussen 10 en 18 uur. De vernissage vindt plaats op de zelfde locatie op vrijdag 24 november om 19:30 uur. Gratis inkom.

fotografencollectief 2023

Wil je meer weten over het Fotografencollectief, neem dan een kijkje op onze website: www.fotoclublennik.be o stuur een mailtje aan info@fotoclublennik.be