...

Christoff debuteert met Tura-hits in Antwerpse Play Zuid

Christoff zingt Tura

Christoff debuteert met Tura-hits in Antwerpse Play Zuid. Voor de jaarwisseling kan je op zaterdagavond 18 november 2023 in Play Zuid (Antwerpen) nog één keer meegenieten van ‘Christoff zingt Tura’. De populaire zanger brengt met zijn liveband de grootste hits van levende legende Will Tura, zoals o.a. ‘Vergeet Barbara’, ‘Mijn Winterroosje’, ‘Eenzaam Zonder Jou’‘Ik Mis Je Zo’. Hoogtepunt van de avond wordt zonder twijfel zijn eigen ‘Bedankt Will’-nummer, dat hij samen zingt met het publiek en waarmee hij zijn goede vriend Will Tura nog eens expliciet bedankt voor de prachtige muziek en de vele concerten die hij in zijn afgelopen, succesvolle carrière van meer dan 60 jaar realiseerde.

Christoff (3)

Uitverkochte shows

Het wordt een bijzondere avond voor Christoff, want het is de eerste keer dat hij solo en met zijn liveband op het podium staat in het vernieuwde Play Zuid. Na de uitverkochte shows in Capitole Gent, Trixxo Theater Hasselt en Concertgebouw Brugge, is het ook meteen zijn eerste ‘Christoff zingt Tura’-concert in de provincie Antwerpen. “In het verleden kwam ik hier wel eens kijken naar musicalvoorstellingen en was ik hier al meermaals te gast op tv-opnames. Vorig jaar werd in de grote zaal nog ‘Tulpen uit Antwerpen’ opgenomen.

Christoff overhandigd Will zijn Single

De Tafel Van Gert

En een paar weken geleden mocht ik op de benedenverdieping nog aanschuiven bij Gert Verhulst in ‘De Tafel Van Gert’. Ik herinner me de zaal nog vaag van de bedrijfsfeesten en gastoptredens, maar sinds ze veranderde van eigenaar en omgedoopt werd tot Play Zuid, is het de eerste keer dat ik er op het podium sta. Het is altijd fijn om in Antwerpen te gast te zijn. We spelen op zaterdagavond, dus de kans is groot dat ik vooraf nog even een bezoek breng aan de gezellige stad. Rondkuieren op de Meir of in de Nationalestraat en omgeving om er de nieuwste modetrends spotten, is één van mijn favoriete bezigheden (lacht).

Foto’s: House Of Entertainment.

‘Christoff zingt Tura’ vindt plaats op zaterdagavond 18 november 2023 in Play Zuid. De allerlaatste tickets kan je nu bestellen op www.ticketkopen.eu.