...

Concerttour ‘Christoff zingt Tura’

Concerttour ‘Christoff zingt Tura start

Concerttour ‘Christoff zingt Tura’ start op zaterdag 30 september in uitverkochte Capitole Gent! Met de goedkeuring van de meester himself en met het diepste respect voor zijn grote voorbeeld, inspiratiebron en goede vriend Will Tura, pakt Christoff dit najaar uit met vier unieke ‘Christoff zingt Tura’-concerten in vier Vlaamse provinciehoofdsteden. De populaire zanger mag zijn concerttour komende zaterdag (30/09) alvast aanvatten in een uitverkochte Capitole Gent (30/09).

Concerttour Christoff zingt Tura 2023

Bijzonder eerbetoon

Ook de ticketverkoop voor dit bijzondere eerbetoon aan het prachtige en rijkgevulde oeuvre van de ‘Keizer van het Vlaamse lied’ in Trixxo Theater Hasselt (07/10), Concertgebouw Brugge (10/11) en Play Zuid Antwerpen (18/11) loopt als een trein. Wie er nog bij wil zijn, aarzelt dus best niet te lang meer om tickets te bestellen via www.ticketkopen.eu. Afgelopen zomer bracht Christoff o.a. tijdens ‘Vlaanderen Muziekland’ (Pickx+) een voorsmaakje van wat de fans mogen verwachten tijdens ‘Christoff zingt Tura’. Bekijk HIER de beelden van zijn swingende Will Tura Medley.

‘Christoff zingt Tura’, hét ultieme eerbetoon van de leerling aan zijn meester, kan je beleven in Capitole Gent (30/09 – UITVERKOCHT!)Trixxo Theater Hasselt (07/10, LAATSTE TICKETS!)Concertgebouw Brugge (10/11) en Play Zuid Antwerpen (18/11).

Tickets en info: www.ticketkopen.eu