...

ANNA JULIA met ‘All The People’

Anna Julia stelt ‘All The People’ voor

Anna Julia Verstrynge (19) is een artistiek multibeest. Theater en muziek zijn haar grootste passies. Zowel in haar eentje achter de piano als voor een live publiek of de camera, bloeit Anna Julia helemaal open. Ze betovert haar publiek met haar melodieuze stem en innemend karakter. Haar zangcarrière nam een start bij Dogwalker, herkenbaar door hun melancholische popnummers. De dag van haar 18e verjaardag  schreef Anna Julia zich meteen in voor The Voice van Vlaanderen. Hier liet ze een blijvende indruk achter met haar unieke stemgeluid, intieme performances en opvallende outfits. Tijdens haar blind audition kreeg ze met haar breekbare cover van Habibi de hele zaal stil en deed ze elk hart smelten. Nu is ze vastbesloten om haar muzikale talent na te jagen, haar horizon te verbreden en haar passie voor zingen met de wereld te delen.

Anna Julia All The People

The Voice van Vlaanderen

Exact een jaar geleden verscheen Anna Julia voor het eerst in The Voice van Vlaanderen. Nu komt ze naar buiten met haar debuutsingle ‘All The People‘. Het is een nummer over opgroeien, zichzelf leren ontplooien en de onvermijdelijke groeipijnen die hierbij komen kijken. ‘All The People’ gaat over het besef dat andere mensen jouw leven niet bepalen, dat er maar één persoon kan beslissen over hoe je in het leven staat en die persoon ben je zelf. Anna Julia brengt een herkenbaar thema naar voren voor haar leeftijdsgenoten. Anna Julia is op zoek naar wie ze is en hoe ze de stemmen en gedachten van iedereen om haar heen kan loslaten. Vergis je niet, Anna Julia kan er misschien onschuldig uitzien, maar er schuilt een stoer en rebels kantje in haar waar binnenkort zeker meer van te zien zal zijn. Na deze eerste single is het uitkijken naar de release van haar EP. Die komt eraan in 2024. Met invloeden van Tamino, Florence & The Machine en Tom Odell hoopt ze ook haar eigen muziek tot bij de mensen te brengen.

De muziek werd geschreven door Nikolaas Debusschere, lyrics werden geschreven door Aude Dewerchin. Het nummer werd gemixt door Willem De Deygere en Jonathan Dhondt stond in voor het arrangement en productie.

Anna Julia (0)