...

Nieuw crosseizoen met De Ceuster Bonache Cycling Team

Nieuw Crossseizoen binnenkort van start

Nieuw crosseizoen met Het 100% Belgische, vrouwelijke De Ceuster Bonache Cycling Team en werkt samen met Hogeschool PXL Hasselt. In de showroom van sportkledingfabrikant Jako Lier werd woensdagavond het nieuwe wielertruitje samen met de 6 vrouwelijke wielrensters van het 100% Belgische Deceuster Bonache Cycling Team voorgesteld. Het kersverse UCI-team pakt dit seizoen opnieuw uit met speerpunten Alicia Franck, Laura Verdonschot en vaste waarden Suzanne Verhoeven en de afscheidnemende Audrey De Keersmaker die op 1 januari de overstap maakt naar het wegwielrennen.

Nieuw De Ceuster Bonache Cycling Team

Van links naar rechts: Lies’l Schevenels, Audrey De Keersmaeker, Suzanne Verhoeven, Lotte Baele, Alicia Franck, Laura Verdonschot
Make-up rensters: Cent Pur Cent

Coach Rob Peeters

Bij de U23 strijden Lies’l Schevenels én de 20-jarige nieuwkomer Lotte Baele voor mooie resultaten. Naast wereldbekerselecties en goede resultaten ligt de focus van het team van voormalig veldrijder en coach Rob Peeters het komende seizoen vooral op het Belgische Kampioenschap én EK- en WK-selecties. Nieuw en uitzonderlijk is de samenwerking die het team heeft opgezet met de laatstejaarsstudenten Communicatie van Hogeschool PXL: “We willen het damesveldrijden nog meer onder de aandacht brengen.

Nieuw De Ceuster Bonache Cycling Team sponsors en genodigden

Van links naar rechts (boven): Davy De Ceuster, Ellen Van Loy, Rob Peeters, Dirk Verbeeck,
Ruben Van Gucht
Van links naar rechts (onderaan): Lies’l Schevenels, Audrey De Keersmaeker, Alicia Franck,
Suzanne Verhoeven, Lotte Baele, Laura Verdonschot
Make-up rensters: Cent Pur Cent

In samenwerking met Hogeschool PXL Hasselt

Ze zien er stralend uit en ze werken er ook keihard voor, net als hun mannelijke collega’s. Maandag starten de studenten en binnen de opleiding Communicatie wordt hun inbreng bij het team een masterclass”, zegt Veerle Schuyten, Hogeschool PXL-departementshoofd van de afdeling Media & Tourism. Met jongerencoach en talentscout Ellen Van Loy rolt het ambitieuze team het instroomprogramma de komende weken verder uit.

Foto’s: © Dreamteampics