...

Peace and Love tijdens spotopnames

Peace and Love Schlagerfestival

Peace and Love tijdens spotopnames van Flower Power-editie van Het Schlagerfestival. Afgelopen maandag, 28 augustus 2023, waren er om en rond Studio Regie in Merelbeke enkele bijzondere figuren op te merken. Ze zagen er wel uit als bekende Vlaamse artiesten, maar ze leken recht uit de jaren 60-70 te komen. Lindsay, Christoff, Kürt Rogiers, De Romeo’s en Sasha, Raf Van Brussel en Bart Kaëll waren er namelijk te gast voor de opnames van de tv-spot voor Het Schlagerfestival. Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart 2024 staan zij samen met Sam Gooris te schitteren op het Trixxo Arena-podium in Hasselt voor de ‘Flower Power’-editie.

Peace And Love Schlagerfestival 2023

Hele dag Peace en Love

De artiesten hadden de opdracht alvast goed begrepen en straalden de hele dag Peace, Love en een beetje polonaise uit, in en naast het typische Volkswagenbusje. Vanaf eind september is de spot overal te bewonderen. Afgelopen maandag, 28 augustus 2023, leek het even alsof de line-up van Het Schlagerfestival ruim 50 jaar terug de tijd in ging. Daar hadden artiesten Lindsay, Christoff, Kürt Rogiers, De Romeo’s en Sasha, Raf Van Brussel en Bart Kaëll echter een goede reden voor. In Studio Regie in Merelbeke werd namelijk de tv-spot opgenomen voor de Flower Power’-editie van Het Schlagerfestival. Die vindt op 22, 23 en 24 maart 2024 plaats in de vertrouwde Trixxo Arena in Hasselt.

Peace And Love Schlagerfestival 2023 bus

Positieve vibes uit de jaren 60 en 70

Ter promotie daarvan werden alle positieve vibes uit de jaren 60 en 70 geteleporteerd naar de hedendaagse tijd, inclusief de funky klederdracht en de peace and love boodschap. Centraal stond vrede, geluk en vriendschap, maar natuurlijk geen flower power-thema zonder een rasecht, vintage Volkswagenbusje. De voorruit van dat busje bood meteen het frame waarin de spot werd opgenomen: de kijker ziet telkens een combinatie van verschillende artiesten die samen richting Het Schlagerfestival lijken te rijden en een hoop plezier maken. Een betere themesong dan ‘Sweet Caroline’  bestaat er dan ook niet. De aanwezige artiesten, die zelf amper bijkwamen van het lachen, brachten alvast de bijhorende ontspannen en plezierige sfeer over op het scherm. Het eindresultaat is vanaf eind september 2023 op verschillende kanalen te bekijken.

Peace And Love Schlagerfestival 2023 binnenzicht bus

Het Schlagerfestival zakt op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart 2024 af naar Hasselt voor de ‘Flower Power’-editie. De Trixxo Arena ontvangt Sam Gooris, Christoff, Raf Van Brussel, Lindsay, De Romeo’s en Sasha, Bart Kaëll en presentator Kürt Rogiers. Meer informatie en tickets via: https://www.schlagerfestival.be.