...

Sergio en Kürt Rogiers komen naar Het Schlagerfestival

Sergio en Kürt Rogiers ook op het Schlagerfestival

Sergio en Kürt Rogiers, publiekslievelingen komen naar Het Schlagerfestival. Op 24, 25 en 26 maart 2023 kan je voor het 16e Schlagerfestival terecht in Trixxo Arena Hasselt. Willy Sommers, Christoff, Luc Steeno, Laura Lynn, Yves Segers, Die Schnappers (Yves Segers en Matthias Lens), Lisa del Bo en De Romeo’s, de grootste namen in de Vlaamse showbusiness, krijgen ook gezelschap van publiekslievelingen Sergio en Kürt Rogers . De eerste zorgt voor extra muzikaal vuurwerk en de laatste is als presentator weer verantwoordelijk voor de presentatie. Met slechts nog één aas in de hand is de line-up bijna compleet.

Sergio en Die Schnappers Schlagerfestival 2022

Een vaste muzikale waarde

Dertien jaar na zijn laatste passage is de veelzijdige zanger en entertainer Sergio in maart 2023 terug op het Schlagerfestival. Het vrolijke volkspersonage uit Tielt-Winge in de Vlaams-Brabantse provincie weet als geen ander het publiek te bespelen. Na zijn Nederlandse debuut, een succesverhaal als leadzanger van Touch of Joy, samen met de single “Ik ben de Sergio”, voetballied “Allez Allez Allez”, Eurovisie Songfestival-inzending “Sister” en zijn nummer 1 hit ‘Alleen bij jou’, hij is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een vaste muzikale waarde.

Sfeermaker Sergio

Sergio glimlacht spontaan als hij terugdenkt aan zijn vorige twee doortochten op Het Schlagerfestival. “Toen ik voor het eerst op het podium kwam, was er een orkest , en er was een enorme menigte voor me, wat een beetje schokkend was. Ik moest op dat moment echt uit mijn pijp komen, maar het was een ongelooflijke ervaring. Drie jaar later heb ik weer hetzelfde overweldigende gevoel. Bijzonder is de groeiende publieke belangstelling, vooral het enthousiasme van het publiek op het podium en in de zaal. Je moet het meemaken om het te kunnen begrijpen. Ik kijk er nu al naar uit om volgend er terug bij te zijn.

Gastheer Kürt Rogiers

Zal ik Hazes ook zingen? Dat zou kunnen. We hebben nog genoeg tijd om nummers uit mijn repertoire te kiezen. ” Naast Sergio zal ook Kürt Rogiers aanwezig zijn als gastheer. “Het thema van volgend jaar is glitter en glamour. Glanzende vesten, stijlvolle pakken of glamoureuze jurken. Ik wed dat iedereen wel iets in zijn kledingkast heeft dat bij de beschrijving past (lacht). weer op verrassende manieren voor het publiek. Ja, dat zijn altijd speciale momenten. Mensen schrikken altijd als ik ineens naast ze sta of zit, maar het zorgt voor Warmste reacties. Ik kan er enorm van genieten! En iedereen in de zaal kan dat volgen op het grote scherm, machtig”!

Kürt Rogiers Het Schlagerfstival 2022

Foto’s: House Of Entertainment.

Het Schlagerfestival 2023 vindt op 24, 25 en 26 maart 2023 plaats in Trixxo Arena Hasselt, met optredens van Willy Sommers, Luc Steeno, Christoff, Laura Lynn, Yves Segers, Die Schnappers (Yves Segers en Matthias Lens), Lisa del Bo, Sergio en De Romeo’s. Kürt Rogiers is opnieuw gastheer. Tickets en info: www.hetschlagerfestival.be

Aankondiging schlagerfestival 2023