...

Een Geur Van Zonsverbijstering

Een geur van zonsverbijstering opvolger van Ooit

Een geur van zonsverbijstering de nieuwe, spannende roman van auteur Johan Van den Driessche (‘OOIT’) verschijnt Op 23 oktober. Met de roman ‘OOIT’ maakte schrijver Johan Van den Driessche, een rasechte Brusselaar die al een tijdje in West-Vlaanderen woont, twee jaar geleden zijn debuut. Het boek vertelt het bijzondere verhaal van Friedman die op het toppunt van zijn internationale carrière in een negatieve situatie belandt, met in de hoofdrol drie vrouwen die een prominente rol opeisen: hartsvriendin Teresa, oud-collega Mariolena en de intrigerende en ogenschijnlijk gestoorde Joya. Het verhaal krijgt een vervolg, want op 23 oktober 2023 verschijnt de gloednieuwe spannende roman ‘ Een Geur Van Zonsverbijstering’ bij Willems Uitgevers. “Dit keer vertel ik het verhaal van Dag, het hoofdpersonage dat terecht komt in ‘Alles Behalve De Muziek’, een bijzonder luistercafé met een eigenzinnige muziekcollectie van 5000 cd’s en elpees. 

Een geur van zonsverbijstering

Doorspekt met verrassende dialogen en humor

Het café trekt bijzondere personages aan waar Dag fascinerende gesprekken mee voert. Ze confronteren Dag met bepaalde levensvragen: in hoeverre kan de samenleving zich dromen, doen en denken laten aanpraten en welke rol speelt daarin de huidige technologische revolutie? De uitbaatster van het café is de wat excentrieke Mady. Haar zoon Tom is verdwenen, maar ze maakt zich daarover geen zorgen. Dag wel. In het verhaal komen ook de Antwerpse Sint-Jacobskerk en de Bösebrucke in Berlijn voor. Beide lijken een onwezenlijk geheim te delen dat dit verhaal een heel andere wending kan geven.  ‘Een Geur Van Zonsverbijstering’ is een spannende roman waarbij het verhaal zich voor een stuk ook afspeelt in Flanders Fields en het Berlijn van Paul van Ostaijen en David Bowie. Het is doorspekt met verrassende dialogen en humor. Je hoeft beide boeken niet te lezen om het verhaal te kunnen volgen, maar het klopt wel dat ‘OOIT’ en mijn nieuwe boek elkaar perfect aanvullen”, zegt schrijver Johan Van den Driessche enthousiast.

Johan Van den Driessche

Foto: House Of Entertainment

Verschijnt op 23 oktober 2023 bij Willems Uitgevers

De schrijver, voormalig voorzitter van o.a. Voka Brussel en vtbKultuur, nu Cultuursmakers, en (gewezen) onafhankelijk bestuurder van o.a. VynckeGimv en VAB is nog steeds actief in het internationale zakenleven. Hij combineert zijn goedgevulde beroepsleven met een sterk sociaal en Vlaams engagement. Tijdens zijn deeltijdse academische loopbaan publiceerdeJohan verscheidene boeken, publiceerde hij meer dan 400 artikels en gaf hij meer dan 500 toesprakenseminaries en interviewsJohan Van den Driessches nieuwe, spannende roman ‘Een Geur Van Zonsverbijstering’ is het vervolg op ‘OOIT’ en verschijnt op 23 oktober 2023 bij Willems Uitgevers. Zowel ‘OOIT’ als het nieuwe boek kan je (vooruit)bestellen op https://boeken.cafe/boek/een-geur-van-zonsverbijstering-johan-van-den-driessche/