...

Het Witte Paard met primeur

Het Witte Paard heeft drie shows in petto

Het Witte paard in Blankenberge heeft inderdaad een primeur aan te bieden deze zomer. Niet één, niet twee maar drie shows zullen deze zomer opgevoerd worden in Het Witte Paard te Blankenberge. Wie revue zegt denkt onmiddellijk aan de place tot be namelijk de revuetempel bij uitstek Het Witte Paard in Blankenberge. In 1936 startte Louis Smets met het revuetheater Het Witte paard In Blankenberge. Ieder grote naam van Vlaanderen is ooit begonnen in Het Witte Paard. Denken we maar aan Gaston & Leo, de Lou Roman Band, Yvonne Verbeeck, Jan Van Dycke en vele anderen. Ondertussen waagde de 3e generatie Smets voor het eerst in de hotelsector. Vlak naast het revuetheater opende in 2006 het Phanteon palace: Een familiehotel met 30 kamers. Het succes van dit concept was Ben Van De Keybus (4e generatie) niet ontgaan en samen met zijn partner Ann Fransen zet hij ten volle in op deze strategie met meerdere overnames in de volgende 5 jaar.

Het Witte Paard Ben Van den Keybus

Twee theaterzalen en acht hotels

In 2018 werd WP Hotels & Events opgericht. En nu bestaat de groep uit twee theaterzalen Het Witte paard en het kusttheater ’t Colisée en niet minder dan acht hotels. Deze zomer stelt Het Witte Paard dan ook vol trots drie shows voor. Deze werden afgelopen donderdag belicht in hun recentste overgenomen hotel Riant Séjour in aanwezigheid van de voltallige pers, Marc Coucke, Ben Van De Keybus en Geert Hoste. De avondshow werd met de nodige show (Vegas Showdancers) voorgesteld door Maarten Cox die het nummer I’ts My Life zong wat meteen de titel is van de avondshow. Deze belooft een wonderlijke feelgood productie te worden vol straffe stemmen (Ianthe Tavernier, Sandrine, Maarten Cox en Ruben Tarmidi), visual comedy (Jan Van Dyke) en een heleboel internationale acrobatisch acts, waaronder de Pellegrini Brothers, die eerder al voor de paus en de koninklijke familie van Monaco optraden.

Het Witte Paard Maarten Cox en Showballet

Een zorgeloze en spetterende namiddag- en of avond

Deze show voor jong en oud is het ideale medicijn voor een vrolijkere kijk op het leven en garandeert een zorgeloze en spetterende avond uit. Ook vaste waarde Jacky Lafon is terug en geeft tijdens haar middagshow ‘De Tijd van Toen’ het beste van zichzelf samen met Patrick Onzia, Jan Wuytens, David Vandyck en nieuw gezicht Lissa Lewis. Een revue zoals die hoort te zijn: ambiance, humor en een grote portie glitter en glamour.Het Witte Paard De Tijd Van Toen

Tijdens de middagshow ‘Van Dyke & Friends’ ontdekt Jan Van Dyke samen met Wendy van Wanten,
Celien Hermans, Patrick Onzia, Goele De Raedt en Franky Boy een zee aan mogelijkheden van de Belgische Kust en belanden ze in dolkomische situaties. Deze show sluit aan bij de jarenlange traditie van humor in Het Witte Paard.
Met de productie van drie shows is er dan ook voor elk wat wils.

Het Witte Paard Jan Van Dycke & Friends

’t Colisée live

Vanaf 20 juli opent ook ’t Colisée live voor het eerst haar deuren op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond voor een heuse afterparty met Anke Goergen als resident DJ. Anke is presentatrice op MNM en stond eerder al op de planken in Het Witte Paard tijdens de voorbije WP The Dinnershows. In het najaar lanceert Het Witte Paard ook voor het eerst een echte winter varieté show ‘Winter Wonderland’. Binnenkort worden de eerste namen bekendgemaakt. WP Hotels & Events, de groep rond Het Witte Paard, nam recentelijk Hotel Corner House over. Op die manier blijft de groep verder groeien tot een speler met 8 hotels, 2 restaurants en 2 eventzalen. En daar blijft het wellicht niet bij want binnen de huidige activiteiten zal WP Hotels & Events zich verder focussen op bedrijven en grotere
reisorganisaties.

Reacties:

Ben Van den Keybus: ‘Vroeger kenden we vaak kalmere periodes na de zomershows. Ondertussen kennen bedrijven meer en meer de weg naar Het Witte Paard. Niet alleen voor hun seminaries, maar evengoed voor bedrijfsfeesten of personeelsfeesten. Daarvoor hebben we natuurlijk alle knowhow in huis. Regelmatig maken we shows op maat voor verschillende bedrijven’.
Marc Coucke: ‘Doordat we meer shows produceren en meer voorstellingen aanbieden, blijven we continu op zoek naar nieuwe opportuniteiten. We willen verder blijven investeren in Blankenberge om zo van Blankenberge de ‘entertainment’-stad te maken van de Belgische Kust. Het Witte Paard gaat van een 60-tal voorstellingen in 2022 naar méér dan 110 voorstellingen in 2023. 

Het Witte Paard Patrick, Ben, Geert en marc

Wij kijken alvast uit naar de premières van de verschillende shows en wensen via deze weg Het Witte paard team alle succes toe.

Het Witte paard I'ts My LifeHet Witte Paard De Tijd Van Toen      Het Witte Paard Van Dyke & Friends

Praktisch

It’s My life – iedere donderdag, vrijdag en zaterdag, vanaf donderdag 20 juli.
De Tijd van Toen – iedere zondag, maandag en dinsdag, vanaf zondag 6 augustus.
Van Dyke & Friends – iedere donderdag, vrijdag en zaterdag, vanaf donderdag 20 juli.

Boeken kan via www.witte-paard.be of via 070 250 200