...

Start van het motorseizoen: herbekijk je motorverzekering

Start van het motorseizoen: herbekijk je motorverzekering

Het is zo ver, het goede weer is op komst (na een hoop natte regendagen). En dit betekent natuurlijk: het motorseizoen gaat van start! Heb je voor de winter je motorverzekering opgezegd? Dan is het een goed moment om het verzekeringsaanbod te bekijken. Wil je je motor echter snel verzekeren zodat je onmiddellijk de baan op kunt? Dan ben je bij Yago aan het juiste adres. Geen lange vragenlijsten invullen, je motor wordt verzekerd volgens 2 simpele criteria: het vermogen van je motor en je leeftijd. De sterkte van Yago: jou een unieke gebruikerservaring bezorgen en tegelijkertijd een uitzonderlijke klantenservice bieden!

Je verzekering eindelijk eenvoudig

De prijsstelling is eenvoudig. Je beantwoordt 2 vragen en je prijs met basiswaarborgen staat vast. Hierna kan je de gewenste aanvullende waarborgen toevoegen voor een meer volledige dekking. Combineer je je motorverzekering met je autoverzekering, dan zal je prijs nog een pak lager liggen. En als mooie extra: heb je vrienden die ook met de motor rijden en verwijs je hen door naar Yago? Dan krijg je per persoon die ook klant wordt bij Yago een mooie korting op je prijs! 

Verzekerd in 3 minuten

Van aanvragen van je offerte tot het ondertekenen van je contract, je motor verzekeren kan volledig online. Eens je dossier compleet is, ben je de dag erna verzekerd. Het beheren van je verzekeringscontracten kan eenvoudig via je online persoonlijke ruimte waar je al je documenten kan terugvinden. 

Heb je hulp nodig? De verzekeringsexperten van Yago staan elke weekdag voor je klaar van 9u tot 19u.

Een verzekering die je echt beschermt

Reactiviteit en kwaliteit zijn de sleutelwoorden voor verzekeringsmakelaar Yago. Ze doen er alles aan om hun klanten te beschermen. Ze werken samen met meer dan 30 verzekeringspartners en analyseren hun continu, om zo voor iedereen de beste kwaliteitsverzekering te bieden.

De verzekering aan je zijde

Klant worden bij Yago? Dan kan je rekenen op een toegewijde verzekeringsadviseur die voor jou alles in orde brengt. En jijzelf hebt maar een minimale hoeveelheid administratie meer om door te gaan. Mooi toch?

Heb je een schadeclaim? Dat is natuurlijk het cruciale moment waar je moet kunnen rekenen op je verzekering. En dat is nu net een van de grote sterktes van Yago. Je schade aangeven kan in slechts 5 minuten online, en hun juridisch team is er om jou belangen te verdedigen bij de verzekeringsmaatschappij. Ze nemen binnen de 3 werkuren na het aangeven van de schade contact met je op en zorgen voor het opstarten en de behandeling van je schadedossier, zodat jij op beide oren kan slapen.

96% van de klanten beveelt Yago aan.

Klanttevredenheid staat voorop bij Yago. Ze zijn een 4,7 sterren verzekeraar (jawel, op 5). Dit zeggen ze niet zelf, maar is te zien aan alle klantreviews op Google. 96% van hun klanten zei hun aan te bevelen als verzekeringsmakelaar in 2022, wat toch ietwat ongezien is. Vertrouwen dragen ze hoog in het vaandel.

Ben je al verzekerd en wil je klant worden? Simuleer snel de prijs voor je motorverzekering online en een adviseur contacteert je meteen. Zij regelen alles voor het overzetten van je verzekering en zorgen dat je nieuwe contract van start gaat bij de afloop van je oude verzekering. Simpel en snel, dat is Yago.

Foto Pixabay