...

Red Star Line, de laatste loodjes

Red Star Line wereldpremière

Red Star Line de musical die binnenkort vertoont word in het pop-Up theater van Puurs is bijna klaar voor de première. De eerste beelden maakten alvast indruk! Hiermee is dan ook de laatste rechte lijn richting de grote wereldpremière ingezet. Die is voorzien voor 19 maart. Tot die tijd wordt er door cast en crew nog bijzonder hard gewerkt om een unieke, spectaculaire én ontroerende voorstelling neer te zetten. Vanaf maart speelt de nieuwe spektakel-musical Red Star Line in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.

Red Star Line Cast

Opvolger van de iconische succesmusical 40-45

Deze nieuwe Vlaamse creatie is de opvolger van de iconische succesmusical 40-45. Het belooft opnieuw een emotionele rollercoaster te worden met een unieke live-beleving. De bezoekers worden ondergedompeld in een wonderlijk spektakel dat je meeneemt in een ongezien avontuur, van Antwerpen tot New York, op het land en op het water. Anja Van Mensel, CEO Studio 100 Benelux: “Vandaag is een bijzonder spannende dag want we laten de eerste 20 minuten zien van onze Red Star Line.

Red Star Line Peter Van De Velde

Een onvergetelijke voorstelling

We volgen het vertrek van Jan naar Amerika waar hij zijn dromen achterna wil jagen. Deze prachtige openingsscène is slechts het begin, want nadien volgen nog grote dansscènes in het bruisende New York en is er zelfs storm op komst. Aan deze productie gingen jaren van voorbereiding aan vooraf en momenteel werken we nog keihard door om op 19 maart, de dag van de grote wereldpremière, een onvergetelijke voorstelling te kunnen loslaten op het publiek.”

Red Star Line Jelle Cleymans

De cast van Red Star Line

Jan – Jonas Van Geel & Jelle Cleymans
Marie – Lotte Stevens & Ianthe Tavernier
Louise – Charlotte Boudry & Charlotte Verduyn
Walter – Peter Van den Begin & Peter Van de Velde
Jakob – Carry Goossens & Frans Van der Aa
Martha – Free Souffriau & Laura Seys
Rosalie – Marleen Merckx & Vera Mann
Jef – Jan Schepens & Peter Thyssen
Cyriel – Nordin De Moor, Michiel De Meyer & Leendert De Vis
Zulma – Hilde Van Wesepoel & Goele De Raedt
Odillon – Dirk Van Vaerenbergh & Ludo Hoogmartens

Ensemble:
Martijn Claes, Wout Sels, Jurgen Stein, Pieter Casteleyn, Steven Colombeen, Tim Saey, Sven Tummeleer, Victor Marinus, Roger Makadi, Youssef El Kaouakibi, Malik Mohammed, Keije Schepers, Joris De Beul, Baptiste Vuylsteke, Chris Schep, Kenny Verelst, Mathias De Decker, Stijn Linders, Maja Van Honsté, Elke Buyle, Janis van Dorsselaer, Lien Van den Bossche, Charlotte Suijs, Pauline Joris, Florence Van Laecke, Liesbeth Roose, Lynn Mancel, Gitty Pregers, Alyssa Luypaert, Seline Sánchez, Helena De Graeve, Julie Demarbaix, Freya Pauwels, Melia Loi, Annefloor Imhoff, Zoë Rijk, Eveline Maes, Christophe Degelin, Jeroen Logghe, Patrick Sabel, Lieselot Lauwers, Tessy Torfs en Kato Haes.

Het verhaal

Red Star Line is de grote opvolger van de iconische succesmusical 40-45. Op dit moment zijn er al meer dan 175.000 tickets de deur uit. Er zijn reeds verlengingen aangekondigd tot en met november 2023. Antwerpen, 1923 Inscheping van een passagiersboot van de Red Star Line. Honderden reizigers, hun koffers volgestouwd met illusies en hoop op een beter leven. Sommigen onder hen zullen hun droom realiseren, voor anderen wordt het avontuur één grote teleurstelling…