...

Legally Blonde kent bruisende première

Legally Blonde in prèmiere

Legally Blonde de feel good musical kent bruisende première in Stadsschouwburg Antwerpen. Elle Woods en haar vrienden veroveren de harten van het publiek.
met o.a. Helle Vanderheyden, Jo Hens, Loes Van den Heuvel, Line Ellegiers, Ivan Pecnik,  Lars Cuynen en een 14-koppige live band. Op zaterdag 11 februari kleurde de premièreloper voor bekend Vlaanderen  knalroze door LEGALLY BLONDE, de musical. Eén en al romantiek en humor met Helle Vanderheyden, Loes Van den Heuvel, Jo Hens, Ivan Pecnik, Line Ellegiers, Lars Cuynen en veel ander jong en veelbelovend musicalgeweld. Elle Woods toont als geen ander dat het helemaal oké is om jezelf te zijn en vecht op haar eigen ludieke manier voor gelijkheid tussen vrouwen en mannen.

Legally Blonde Cast première

Een wildenthousiast premièrepubliek

En dat werd gesmaakt door een wildenthousiast premièrepubliek. Regisseur en orkestleider Manu Jacobs kwam zijn belofte na: “Dit wordt genieten van begin tot eind.”.
Productiehuis AuFond Producties had dan ook alles uit de kast gehaald voor een onvergetelijke theateravond. Wie op Valentijn eens stevig wil uitpakken bij zijn of haar lief kan maar best tickets scoren voor deze voorstelling. Een heerlijke live beleving in een fris, strak decor met meeslepende choreografieën, ijzersterke songs, lekker eigenwijze vertolkingen, een straf 14-koppig orkest en een gepassioneerd ensemble. Bovendien is het dé kans om hondje Winky te zien paraderen op scèneProducent AuFond Producties trommelt een professionele cast van 30 acteurs, een live orkest én een chihuahua op om het publiek een fantastisch avondje uit te bezorgen.

Het verhaal

LEGALLY BLONDE vertelt het verhaal van Elle Woods (Helle Vanderheyden), een jonge studente die hopeloos verliefd is op haar liefje Warner (Jo Hens) en besluit om hem overal naartoe te volgen. Wanneer Warner het uitmaakt om een studie Rechten te volgen, kan Elle niets anders doen dan… ook Rechten te gaan studeren! Tegen alle vooroordelen in probeert ze het te maken als advocate: een roze goudvis in een wereld vol haaien, met Professor Callahan (Ivan Pecnik) als meest bloeddorstige. Gelukkig leert ze vele vrienden kennen waaronder kapster Paulette (Loes Van den Heuvel), Brooke (Line Ellegiers) en Emmett (Lars Cuynen), en helpt chihuahua Bruiser haar over alle obstakels heen. Een hilarische feelgood musical, mét 14-koppig live orkest en… mét chihuaha! Manu Jacobs is regisseur van dienst.

Legally Blonde cast

AuFond Producties info en tickets:

LEGALLY BLONDE, De Musical is een productie van AuFond Producties, een nieuwe en energieke actor in het Antwerpse cultuurlandschap. AuFond Producties maakt muziektheater- en musicalproducties voor een breed publiek, waarin zowel familievoorstellingen als kwetsbare voorstellingen een plaats krijgen. Passie en kwaliteit tot in de diepte, tot in de essentie, tot aan het horizondoek: AuFond.
Info: www.aufondproducties.be

LEGALLY BLONDE is te zien van 10 tot 26 februari in de Stadsschouwburg Antwerpen en van 17 tot 19 maart in het Trixxo Theat er Hasselt.

Affiche Legaly Blonde