...

Vapeurs 4 Op Safari feestelijke voorstelling

Vapeurs 4 op safari in première

Vapeurs 4 op safari neemt publiek mee op een heerlijke ontdekkingstocht. Theater Elckerlyc was afgelopen vrijdag 27 januari the place to be voor alle avontuurlijke globetrotters in showbizz- en medialand. Iedereen keek uit naar de feestelijke voorstelling van de komedie Vapeurs 4 – Op Safari. Het was natuurlijk uitkijken hoe nieuwkomers Caroline Maes en Karin Jacobs zouden “matchen” met Anne Mie Gils en Lulu Aertgeerts. De lachsalvo’s in het theater waren een duidelijk antwoord op deze vraag: de vier Flying Vapeurs speelden en zongen de pannen van het dak in deze zorgeloze komedie.

Vapeurs 4 Cast

Theater Elckerlyc te Antwerpen

VAPEURS 4 – OP SAFARI is voor de eerste keer te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen. De eerste drie edities van het theaterstuk “Vapeurs” waren telkens een schot in de roos. Deze keer zullen de vier hartsvriendinnen de Afrikaanse wildernis onveilig maken. Glamping en een heuse safaritocht ondanks die vervelende vapeurs… De regie is opnieuw in handen van Martin Michel en de teksten zijn van Allard Blom. Niemand minder dan Dirk Van Vooren is spelcoach van dienst. 2023 gaat van start met een splinternieuw avontuur van het vriendinnenclubje ’The Flying Vapeurs’.

Vapeurs 4 Cast zittend

Het verhaal

Eerst hebben ze Bali verkend, daarna stonden ze op de skilatten in Oostenrijk en vorige keer beleefden ze dolle nachten op een cruise. Deze keer trekken ze naar Zuid-Afrika. Een avontuur over zichzelf verliezen in safari’s, wijn proeven en bloedhete overnachtingen in een tent. ‘Vapeurs 4 – Op safari’ is het vierde deel in een reeks van succesvolle vriendinnenkomedies. Stap opnieuw mee in deze hilarische voorstelling rond alle overgangsproblemen waarmee de vrouwen te kampen hebben. En geen nood, je hoeft de vorige belevenissen niet gezien te hebben om hiervan ten volle te kunnen genieten!

Affiche Vapeurs 4 Op Safari