...

K3 make-upboxen

K3 make-upboxen vindt je in de Belgische apotheken

K3 make-upboxen vindt je vanaf de herfstvakantie in de Belgische apotheken, online en bij Café Beauté Hasselt en Knokke-Heist. Elke box is samengesteld op basis van gezonde, natuurlijke minerale make-up en heeft zijn eigen thema en kleur. In de Marthe-box draait het om ‘mermaid’, bij Hanne om ‘sterren’ en ‘sweets’, ‘pink candy’ is bij Julia het centrale thema. De K3 make-upboxen zijn een samenwerking van Studio 100 en het Belgische make-upmerk Cent Pur Cent van beautyonderneemster Caroline Rigo (Rigorgeous). Met de ‘Peppa’ kindermake-uplijn was het bedrijf vorig jaar ook al trendzetter. “Op basis van dat succes zien we dat kinderen het nu één maal fijn vinden om al op jonge leeftijd te experimenteren met make-up.

K3-Make-Up-Boxen

Drie verschillende K3-boxen

De drie verschillende K3-boxen zijn voor ons een mooie aanvulling en volgende stap binnen onze kidscollectie. Met voorinschrijvingen kan je in de herfstvakantie terecht bij enkele apothekers en in Café Beauté voor een gratis workshop”, zegt Caroline Rigo. De drie thematische make-upboxen van K3-tjes Marthe, Julia en Hanne bestaan uit o.a. parels, glitternagellak en een extra attentie, kosten 39,99 euro en zijn vanaf de herfstvakantie beschikbaar. Niet alleen bij het jonge volkje, maar in alle leeftijdscategorieën is K3 nog steeds één van de populairste muziekformaties van de Lage Landen. In de zomer werd er weer luidkeels meegezongen met hun ‘Mango Mango’ en ook hun recent verschenen Visje in het water’ is opnieuw een voltreffer.

K3-Make-Up-Box-Marthe

Elke box bestaat uit natuurlijke, minerale make-up

Midden hun succesvolle, nieuwe K3-show ‘Kom erbij!’ lanceren Marthe, Julia en Hanne in de herfstvakantie de K3 make-upbox. Elke box bestaat uit natuurlijke, minerale make-up en heeft zijn eigen thema. Zo zit Marthe’s box(Mermaid) bomvol parels voor de ‘pearlfecte’ look. Julia’s bruisende box (Sweets / Pink Candy) is de kerst op de taart, want met wat oogschaduw, lipgloss, maar ook een bruisbal, een maskertje, confettivoor in het bad en het bijhorende haarspeldje, ben je helemaal klaar. Met Hanne’s box vol glitters(Sterren) voelen kinderen zich meteen su-su-supersterren! Voor de make-upboxen van K3 werkt het Belgische natuurlijke make-upmerk Cent Pur Cent van beautyonderneemster Caroline Rigo (Rigorgeous) samen met het trio en Studio 100.

K3-Make-Up-Box-Julia

Kindermake-upcollectie

Vorige zomer was er met ‘Peppa’ al de succesvolle lancering van onze kindermake-upcollectie. Met de drie unieke K3-make-upboxen breiden we onze kidscollectie verder uit en zetten we de volgende stap. De ervaring leert ons inmiddels dat kinderen het fijn vinden om zich mooi te maken. Met de nieuwe boxen van de K3-tjes Marthe, Julia en Hanne blijven we ons steentje bijdragen om kinderen op een gezonde, verantwoordelijke en veilige manier – zonder het expliciet te stimuleren – zelf te laten experimenteren met natuurlijkeminerale make-up”, zegt Caroline Rigo. De K3 make-upcollectie van Cent Pur Cent is vanaf de herfstvakantie te koop in Café Beauté Hasselt en Knokke, online en via het netwerk van 800 apotheken.

K3-Make-Up-Box-Hanne

Workshop

In de herfstvakantie kan je bij de volgende apotheken terecht voor een gratis workshop: samen met de ouders of grootouders krijgen kinderen uitleg en kunnen ze de nieuwe collectie uitproberen bij Apotheek Grimbergen (Grimbergen, 31/10 – vanaf 13 u tot 16u), Apotheek Devos (Halle, 02/11 – vanaf 13 u tot 16u), Apotheek Vandebroek(Brugge, 02/11 – vanaf 14 u tot 17u), Apotheek Theunissen (Vlijtingen, 02/11 – vanaf 14 u tot 17u) en Apotheek Devos (Olmen, 04/11 – vanaf 14 u tot 17u). Elke apotheek organiseert 4 sessies per middag. De sessies zijn gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Voorinschrijven kan via https://centpurcent.com.