...

Beste 4 manier om haargroei te stimuleren

Beste 4 manier om haargroei te stimuleren

Beste 4 manier om haargroei te stimuleren

Als je alleen maar lang haar wenst, maar het komt niet verder dan schouderlengte of haaruitval hebt, dan is de ellende ondraaglijk! Hier zijn enkele efficiënte thuismethodes om de haargroei te versnellen en haaruitval te stoppen. Natuurlijk moet je er een gezonde levensstijl op nahouden en geen agressieve chemische haarproducten gebruiken.

Hoofd massage

Voor de ontwikkeling van haar moet de doorbloeding van de hoofdhuid gezond zijn. Net als elk ander orgaan in ons lichaam kunnen de haarzakjes problemen krijgen door een slechte doorbloeding. Aan de andere kant zorgt een goede doorbloeding ervoor dat de haarzakjes alle zuurstof en voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben.

Massages van de hoofdhuid zijn een manier om de bloedcirculatie te bevorderen. Het handmatig manipuleren van de hoofdhuid met de handen of een speciaal hulpmiddel wordt hoofdhuidmassage genoemd.

Je kunt leren hoe je een heerlijke massage geeft door video’s op YouTube te bekijken.

Haarvitamines

Misschien is uw haar schaars, plat, of duurt het erg lang om uw huidige stijl vorm te geven. Wat uw probleem ook is, haarvitamines innemen om de haargroei te bevorderen kan voordeliger zijn dan je denkt.

Voor degenen die dikker of langer haar willen of die last hebben van haaruitval of dunner wordend haar, kunnen haargroeisupplementen heel nuttig zijn.

Veel water drinken

Haargroei kan worden beïnvloed door uitdroging. Drink overdag voldoende water.

Gebruik koffie shampoo

Onderzoekers hebben aangetoond dat plaatselijke cafeïne snel in de hoofdhuid doordringt. De eerste structuur op de hoofdhuid die cafeïne absorbeert is de haarfollikel, dus het gaat precies daarheen waar u het wilt.

Klinische onderzoeken ondersteunen deze bevinding en tonen aan dat cafeïne vrij succesvol is bij de behandeling van haaruitval bij mannen. Volgens een studie uit 2010 merkte 70% van de mannen die cafeïneshampoo gebruikten, na zes maanden verbetering van hun haaruitval.