...

Antwerpen Zingt met Antwerpse toets

Antwerpen Zingt krijgt Antwerpse toets

Antwerpen Zingt met Antwerpse toets dankzij Slongs, Luc Caals en 4TACT. Op zaterdag 20 augustus 2022 kan je vanaf 17u00 terecht op de Cockerillkaai voor de 25ste feesteditie van Antwerpen Zingt. Om 18u45 starten De Meezingers Koen Crucke, Loes Van den Heuvel, Stef Poelmans en Dertigers-acteur Kristof Goffin. Aansluitend worden er liedjes gezongen uit het meezingkrantje en zijn er de gastoptredens van Antwerpen Zingt-debutanten Slongs (‘Lacht nor mij’) en 4TACT, de nieuwe Antwerpse Strangers. Ook vaste waarde Luc Caals is met een meezingmedley van André Hazes opnieuw van de partij. Buiten 9 euro (digitaal) of 10 euro (cash) aan de dagkassa’s, inclusief 2 drankbonnen, is Antwerpen Zingt een gratis evenement. Meer info vind je op www.antwerpen-zingt.be.

Antwerpen Zingt Antwerpse gastartiesten

25ste feesteditie van Antwerpen Zingt

Na één jaar verplichte onderbreking en de ingekorte editie van vorig jaar op het Bollekesfeest, kan je aanstaande zaterdag 20 augustus 2022 op de nieuwe locatie op de Antwerpse Cockerillkaai terecht voor de 25ste feesteditie van Antwerpen Zingt. Het grote meezingfeest ligt nog steeds mee aan de basis en is een onderdeel van het uiterst succesvolle Vlaanderen Zingt. Organisator Wim Van der Borght gaat zaterdag weer back to basics: “Vanaf 17u00 openen we al ons horecaplein, waar we iedereen op een toffe manier in de stemming brengen. De Meezingers Loes Van den Heuvel, Stef Poelmans, Kristof Goffin uit Dertigers én Koen Crucke beginnen om 18u45, waarna we naadloos overgaan naar het programma in de meezingkrantjes die we gratis verspreiden bij het binnenkomen. De focus ligt opnieuw bij ons publiek.

Antwerpen Zingt gastartiesten

Op een toffe manier brengen we iedereen samen

Op een toffe manier brengen we iedereen samen en moedigen we hen verbroederend aan om mee te zingen en vooral ook mee te genieten van de sfeer die er straks hangt op onze nieuwe locatie. Na succesvolle doortochten op de Grote Markt en de Gedempte Zuiderdokken, is Antwerpen Zingt op de Cockerillkaai, naast het stromende water van de Schelde, eindelijk thuisgekomen. Het plein ligt ideaal, is vlot toegankelijk en biedt de nodige plaats en ruimte voor onze talrijke bezoekers.” “De focus ligt op de collectieve samenzang van onze bezoekers, wat zorgt voor heel wat geluksmomenten. Naast De Meezingers, hebben we volgens de traditie opnieuw 3 gastartiesten gestrikt voor Antwerpen Zingt. Twee debutanten en één vaste waarde, maar alle drie met Antwerpse roots”, zegt Antwerpenaar Marc Dhollander.

De Strangers Tribjoet’-album

Die is al jaren de drijvende kracht achter de succesformule. Vaste waarde en Schotenaar Luc Caals, die vorige week nog zijn 70ste verjaardag vierde, brengt met veel plezier een André Hazes-medley. Op het podium wordt hij afgelost door de debutanten van 4TACT, die naast ‘Antwaarpe Wereldstad’ ook nog een meezingnummer brengen uit hun succesvolle ‘DE STRANGERS Tribjoet’-album. Ook de Antwerpse rapster Slongs is voor het eerst van de partij en brengt naast haar met goud bekroonde hit ‘Lacht nor mij’ (2013) nog een verrassende Antwerpse meezinger. De 25ste Antwerpen Zingt vindt plaats op zaterdag 20 augustus 2022 op de vernieuwde Scheldekaaien, ter hoogte van de Cockerillkaai. Vanaf 17u00 kan je al terecht op het terras. Meer info vind je op www.antwerpen-zingt.be

Antwerpen Zingt

Foto’s: House Of Entertainment.