...

Dit doen miljonairs om miljardair te worden

Dit doen miljonairs om miljardair te worden

Dit doen miljonairs om miljardair te worden

We dromen er allemaal wel eens van, en sommigen doen er zelf voor mee aan een loterij; miljonair worden. Wat zou dat toch heerlijk zijn, onbezorgd financieel leven. Dit is helaas maar voor een kleine groep mensen weggelegd. De kans dat jij dat bent, is dan ook klein. Niks om je voor te schamen want bij het financieel zéér goed hebben komt niet alleen hard werken en kennis kijken. Nee, ook geluk is zeker een belangrijke factor hierbij. Toch zijn er trucjes die wij van de rijken kunnen leren om het financieel ook íets ruimer te krijgen. Welke trucjes dit zijn? Wij hebben goed rondgekeken en de volgende zaken ontrafeld.

Stop nooit met leren

Ook miljonairs die het zeer goed hebben gedaan op financieel gebied zijn nooit te oud om te leren. En dit weten zij van zichzelf. Waar ze 20 jaar geleden (ook) nog nooit van bijvoorbeeld crypto hadden gehoord, kunnen ze daar vandaag de dag expert in zijn. Zodra zij een nieuwe mogelijkheid zien gaan ze niet achterover leunen maar raken ze juist gemotiveerd om er alles over te leren. Naast alles zelf te leren, zijn ze er goed in de juiste mensen aan te trekken. Door bijvoorbeeld voor goede platformen als biticodes te kiezen investeren zij delen van hun vermogen om vervolgens verder te groeien!

Help een ander

Naast het feit dat ze zichzelf helpen door het geld wat ze al hebben niet op een rekening te laten staan en te wachten tot het minder waard wordt door inflatie, helpen ze vaak ook anderen. Dit doen zij niet door het geld te doneren maar juist te investeren. Spotten ze jonge ondernemers met een fantastische start-up? Dan kopen ze aandelen en/of verschaffen ze een startkapitaal. Kan die talentvolle ZZP’er bij de bank geen hypotheek afsluiten? Dan kopen ze een huis -wat ze dan verhuren voor een schappelijke prijs- voor hem. Kortom, je kunt investeren en een ander helpen prima combineren!

Mensen denken vaak dat zodra iemand miljonair is, zij het geld over de balk smijten. Dit is juist vaak niet het geval. Ze kiezen zorgvuldig de zaken waar ze wel geld aan uitgeven en de andere zaken laten ze voor wat het is. Door zo het overgebleven geld slim te investeren zorgen ze er niet alleen voor dat het kapitaal behouden blijft maar ook nog eens groeit. Een nuchtere kijk op geld, die je van deze rijke lui kan leren!