...

Merve uit Gent gaat voor kroontje van Miss Fashion 2023

Merve Üret is finaliste van Miss Fashion 2023 Foto: Luc CollemanMerve uit Gent gaat voor kroontje van Miss Fashion 2023

Merve Üret (24) uit Gent is finaliste Miss Fashion 2023. Ze gaat voor het kroontje van Miss Fashion: “Ik wou altijd al aan een missverkiezing deelnemen. Die stap heb ik gelukkig dit jaar kunnen zetten. Het was nu of nooit.”

Gent – Merve wil graag een voorbeeld zijn voor iedereen. “Het maakt niet uit wat je afkomst, cultuur of geaardheid is. Als je er hard genoeg voor werkt, kan je alles bereiken in het leven. Ik geloof niet in geluk, wel in hard werken”, zegt de 24-jarige finaliste.

De finaliste heeft al een diploma Journalistiek op zak. “Ik heb tijdens mijn opleiding veel mogen presenteren op de radio. Ik vond dat gewoon geweldig. Nu voor mijn avontuur bij Miss Fashion 2023 kom ik ook op de radio en word ik geïnterviewd, hoe geweldig is dat. Ik presenteer enorm graag, wie weet maak ik daar ooit mijn job van (lacht). Momenteel is ze bezig aan haar master in de Communicatiewetenschappen. “Ik vind onderwijs enorm belangrijk. Het vormt jou als persoon.”

“Ik zou graag school combineren met modellenwerk. Miss Fashion 2023 is het ideale platform om dichter bij mijn dromen te komen. Naast modellenwerk wil ik ook enorm graag ons land internationaal vertegenwoordigen in het buitenland. Dat is echt een van mijn ultieme dromen. Daarnaast zou ik natuurlijk ook gekroond willen worden tot Miss Fashion 2023 en daarvoor doe ik ook uiterste mijn best. Maar ik gun het al de andere finalisten ook.”

Via de site van Miss Fashion kan er gratis op Merve gestemd worden. https://missfashion.be/index.php/finalists/

Merve Üret is finaliste van Miss Fashion 2023 Foto: Luc Colleman