...

Jessy Cnudde kandidate queen of the models

queen of the models Jessy Cnudde

Jessy Cnudde kandidate queen of the models

Jessy Cnudde 19 jaar en afkomstig te Sint-Amandsberg is finaliste queen of the models 2022. Maar wie is Jessy Cnudde. Een korte voorstelling van deze bevallige dame.

Jessy Cnudde 19 jaar en afkomstig te Sint-Amandsberg volgt de opleiding baby’s en peuters op Cvo Sint-Amandsberg. In september begin ze aan haar 2de semester.
“Ik ben finaliste Queen Of The Models 2022 ik ben gekozen als finaliste uit meer dan 1000 inschrijvingen, Queen of the model is niet zomaar een wedstrijd maar wel een prestigieuze modellenwedstrijd waar iedereen zichzelf kan zijn en iedereen een uniek avontuur begaat we zijn namelijk one family . 3 April was de welcome day waar alle uitleg over de wedstrijd werd uitgelegd en we ook als we toen vragen hadden vragen kunnen stellen ( dit kan nu ook nog steeds) we elkaar leerde kennen en al de finalistes zagen waar we onze outfit kregen met een sporttas .

De eerste groepsfoto werd gemaakt in Queen of the models outfit natuurlijk sinds dag één zijn we al een hechte groep. Op de welcome day moesten we ons ook onverwachts voorstellen van voor in de micro naar de rest wat niemand had zien aankomen. Onze Queen of the models outfit bestaat uit een pet , t-shirt , bomberjack , en sportas en nog andere spulletjes die je via de website kan bestellen gelijk een hoodie ,fleece ,mok,..

Bij de wedstrijd draait het niet om de ideale maten maar om wat je bijleert en wat je ervan toont op de volgende en aansluitende groeps of individuele shoots , wij werken met een uniek puntensysteem, waaronder een deel van de punten de QUEEN factor wordt genoemd , de fotografen geven je individueel punten voor de prestatie die je neergezet hebt en dus niet op hoe je eruit ziet , maar dan wel op originaliteit, stiptheid , leergierigheid, waar we 1 voor 1 hard voor moeten werken.. zowel voor de groeps-shoots als voor de individuele shoots krijgen we apart punten en een ding waar we punten op krijgen is in uniform komen met minstens 2 zichtbare stukken van QOTM.

Dit puntensysteem bestaat uit verschillende concepten , workshops ,fun day ,catwalk training en een spetterende finale show die doorgaat op 1 Oktober te Heist op den berg daar zal de nieuwe titel van Queen of the models worden overgedragen. Een van de onderdelen is vrijwilligerswerk. Mijn 1ste vrijwilligerswerk staat ingepland 16 Juli en daar ga ik samen met de weggeefgroep Never give Up de kinderen een dag vol plezier laten beleven voor kinderen in armoede met prinsessen en superhelden een dag vol animatie dus.

Onze eerste groepshoot was fashion @ street we moeten ook altijd voor elke groepshoot 1 week op voorhand ons moodboard doorsturen naar de mua en fotograaf dit houd in dat je je kleding en accessoires moet doorsturen die je gaat aandoen voor die shoot/ meenemen en je make-up look en wat je met je haar wilt doen naar de mua doorsturen.

Ik doe mee aan deze wedstrijd omdat ik vroeger ook ben gepest en daardoor ook zwaar in de put door heb gezeten en ik wil zeggen tegen iedereen die het moeilijk heeft laat de moed niet zakken kijk wat je allemaal kunt bereiken als je maar in jezelf geloofd. De organisatie helpt je ook mee om je zelfvertrouwen terug te krijgen en geeft je allemaal tips.

Ondertussen heb ik mijn 3 de groepsshoot achter de rug de volgende activiteit is op 10 juli de fun-activiteit . We zijn echt een hechte groep en weer vrienden voor het leven bij dankzij de organisatie Steven Masset en Nico Landuyt die dit hele gebeuren waar maken. Binnenkort komt er ook nog een online voting online waar jullie op jullie favoriete finaliste kunnen stemmen.

Wil je mij graag helpen in dit avontuur op weg naar het kroontje dat kan via sponsorcontract als je een bedrijf het geen bedrijf of winkel maar wil je wel graag helpen dat kan aan de hand van steunkaarten. Wil je mij en de andere finalisten hun avontuur volgen dat kan voldoen dan Queen of the model op Facebook en Instagram of mijn eigen account Facebook : Jessy Cnudde en op Instagram: Jessy.xox_”

queen of the models