...

Spice up je relatie met deze drie tips!

Spice up je relatie met deze drie tips

Spice up je relatie met deze drie tips!

Zit de sleur er wat in of voelt het niet meer zoals vroeger? We’ve all been there. Stap 1 is om je niet te veel zorgen te maken en stap 2 is om er met jullie twee over te praten. Zitten jullie nog op dezelfde lijn, zijn jullie één team en wil je terug er het beste van maken? Probeer dan deze drie tips om het vuur terug aan te wakkeren.

Stop met steeds hetzelfde te doen

“Organiseer een date night en wees spontaner” hoor je vaak. En misschien werkt dat voor jullie zo niet of voelt het te veel geforceerd? Dat is ook maar normaal. Als het niet zo goed voelt tussen je twee, kan een date night de druk alleen nog maar verhogen. Maar dat wil niet zeggen dat door elke avond in dezelfde routine te zitten, jullie er zo maar uit gaan geraken. Soms hebben we eens iets nieuws nodig, ook zo in onze relatie! Probeer daarom gewoon eens iets anders, maar grote plannen hoef je niet te maken. Douche eens met z’n tweeën ‘s avonds in plaats van alleen in de ochtend. Of probeer (op jezelf of met twee) een nieuwe hobby uit zoals lopen of fietsen. Kies een lekker recept uit dat je graag wil uitproberen. Neem kleine stapjes om uit je routine te geraken en na een tijdje ga je terug zin hebben om een date night of weekendje weg te organiseren met z’n tweetjes!

Zoek nieuwe manieren van intimiteit

Een buttplug is misschien al voor de gevorderden, maar het moet gezegd worden: speeltjes kunnen je intieme relatie naar een hoger niveau brengen. In het algemeen zien we dat koppels die nieuwe manieren zoeken om intiem te zijn, of dat nu met een dildo is of door iets anders, het beter doen op vlak van passie en verlangen. Vaak zijn koppels die speeltjes gebruiken en nieuwe dingen proberen, ook veel opener en communicatiever. Experten leiden meestal af dat het feit dat je open kan communiceren over je seksuele verlangens én dat je partner dit aanvaardt en stimuleert, een belangrijke factor om nog meer voldoening uit je relatie te halen. Misschien is het dus wel iets voor jullie om te proberen?

Soms is tijd apart de beste remedie

Het is niet fijn om toe te geven, maar soms zit je gewoon beiden te veel in dezelfde routine en verstik je elkaar in de relatie. Dat is niemand zijn fout, maar gebeurt als je samenwoont en verantwoordelijkheden deelt. Als je aan je relatie wil werken, kan soms wat afstand deugd doen. Geef elkaar ruimte en vrijheid om dingen te doen waar je energie van krijgt en gelukkig van wordt. De tijd wanneer je toch bij elkaar bent wordt dan nog specialer, geloof ons maar.