...

Je bent zuinig op je waardevolle wanddecoraties

Je bent zuinig op je waardevolle wanddecoraties

Je bent zuinig op je waardevolle wanddecoraties

Een prettige leefomgeving draagt bij aan een gevoel van gemoedsrust. Je woning is een plek waar je volledig kunt ontspannen en waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Hier geniet je van je persoonlijke spullen die emotionele waarde voor je hebben en waar je graag zuinig op bent. Vaak gaat het dan om de kleine details en om orde en netheid. Tenslotte kijk je er de hele dag tegenaan, zeker wanneer het wanddecoratie betreft. Precies die details bieden diverse ophangsystemen die jouw schilderij of de fotocollage van je kinderen, op ooghoogte, op een prachtig afgewerkte manier tentoonstelt.

Doe het in een keer goed met een ophangsysteem

Veel van je waardevolle items staan op de grond of op een kast of hebben ergens anders een plekje gevonden. Andere spullen horen aan de muur of moeten op een andere manier ondersteund worden. Maar al te vaak zie je dan dat mensen de boormachine uit de werkplaats halen om gaten in de muur te maken. Een plug en een schroef in het gat en de spiegel, hangplant, het schilderij of iets anders kunnen worden opgehangen. Dat plekje is dan ook vast. Bevalt deze achteraf niet dan moeten er weer nieuwe gaten geboord worden om de complete wandcollage een andere plek te geven. Maar er zitten wel extra gaten in je mooie stucwerk die opgevuld moeten worden. Veel extra werk en frustratie dat je kunt vermijden wanneer je een goed ophangsysteem gebruikt.

Verplaatsen van meubels en wanddecoratie

Het komt vaker voor dan je denkt dat een schilderij of een spiegel verhangen moet worden. Er zijn regelmatig momenten in je leven dat je je interieur weer een make-over wilt geven. Je interieur gaat op de schop want je zit in een andere levensfase. Of je wilt gewoon wat anders. Je verschuift een bank en het nieuw kastje, dat net iets breder is dan de vorige, past tussen de wand en je zithoek. Helaas hangt je kostbare schilderij nu niet meer recht boven je bank en klopt het plaatje niet meer. In zo’n geval is het dan ideaal wanneer je het schilderij dan eenvoudig kunt verplaatsen via een ingenieus ophangsysteem. Dit systeem bestaat uit een rail, een koord en een haak. Je haalt de wanddecoratie eraf en in een handomdraai verschuif je de haak over het ophangkoord en hang je het interieurbepalende item weer op.

Een ophangsysteem maakt het je gemakkelijk

Dus niks geen extra gaten boren, dit heb je eenmalig gedaan bij het monteren van het ophangsysteem. Dit is een relatief eenvoudige klus en ook uit te voeren voor mensen die misschien wat minder handig zijn. Maar wanneer het systeem is geïnstalleerd kan een kind de was doen. Kernwoorden zijn gebruiksgemak en oog voor detail. Hou je leven in je persoonlijke omgeving eenvoudig en gemakkelijk en doe je voordeel met een goed ogend ophangsysteem.