...

Ine De Deken geeft gratis webinar

Ine De Deken klinisch psychologe

Ine De Deken klinisch psychologe geeft een webinar. Het webinar van klinisch psychologe en bedrijfscoach Ine De Deken rond ‘een gezonde mindset’ is nu al een voltreffer! Gerenommeerde West-Vlaamse bedrijfscoach en klinisch psycholoog Ine De Deken organiseert op dinsdag 14 juni 2022 om 20u een gratis webinar over het thema “Laat stress en zorgen los en beweeg naar een gezonde mindset”. Die webinar lokt in aanloop heel wat belangstelling. “Het zijn bijzondere tijden voor iedereen. Dat merk ik in gesprekken tijdens persoonlijke begeleiding en coaching. Veel medewerkers, maar ook bedrijfsleiders worden zonder uitzondering geraakt door wat we voelen en ervaren op bijna elk gebied. De impact van toenemende werk- en prestatiestress is groot. In mijn webinar over “Gezonde Mindset”, die ongeveer anderhalf uur duurt, gaan we hier dieper op in. Vanuit mijn kennis en ervaring deel ik graag essentiële tips en tricks.

Ine De Deken

Ik vind dat de vraag erg hoog is

Dit is niet de eerste keer dat ik dit webinar organiseer. In de afgelopen twee jaar heb ik er een aantal aangeboden omdat ik vind dat de vraag erg hoog is sinds de uitbraak van Covid-19, “zegt Ine De Deken. Buiten een goede internetverbinding, want je kan hem volgen op je smartphone, tablet of computer, heb je niet meer nodig om te volgen. Registreer je snel voor deze gratis webinar van Ine De Deken en mail naar info@centrumvizit.be. Met haar eerste boek, “Weten wat je wil als middel tegen stress en burn-out”, en via tal van cursussen, webinars, seminars en gastcolleges, blijft de populaire klinisch psycholoog Ine De Deken bijdragen aan ons streven naar persoonlijk welzijn. Als bedrijfscoach heeft ze door de jaren heen met succes veel medewerkers op de werkvloer en beleidsmakers begeleid.

‘Zelfzorg’ is een van de grootste zorgen

‘Zelfzorg’ is een van de grootste zorgen die Ine nauw aan het hart ligt: “Om je goed in je vel te voelen, moet je eerst voor jezelf zorgen, zodat je het risico op stress en burn-out kunt vermijden. Dat is wat mijn nieuwe boek debuteert, en daar gaan we op dinsdag 14 juni 2022 ook dieper op in tijdens mijn webinar ‘weg met stress en piekeren, op naar een gezonde mindset. Het is gratis, want zo wil ik iedereen de kans geven om na te denken. Postcorona worstelen veel mensen met een hoog werktempo. Opeens lijken we allemaal tovenaars die proberen zoveel mogelijk ballen zo lang mogelijk in de lucht te houden. Het is een uitdaging, maar voor sommigen is het niet zonder gevaren, dus vroeg of laat zullen ze ervoor boeten. Dit zijn dingen die u kunt vermijden, en we zullen ze in detail bespreken. Na ongeveer een uur is er nog tijd om vragen te stellen, die ik graag beantwoord vanuit mijn ervaring en expertise”, aldus Ine De Deken.

Ine De Deken geeft gratis webinar - Boek Weten wat je wil

Boostweek op Tenerife

In het verlengde van het webinar blikt Ine De Deken ook vooruit naar 15-22 oktober, wanneer ze “Back to Balance” zal organiseren. Dit is boostweek op Tenerife, waar ze gedurende die week een beperkt aantal deelnemers begeleidt in hun zoektocht naar een evenwichtig leven. Via interactieve workshops verwerven deelnemers specifieke methoden, tools en middelen om hun fysieke en mentale weerstand te versterken zodat ze weer op eigen benen kunnen staan. Dankzij me-time en ontspanningstijd komt ook iedereen tot rust. Elke groep is beperkt tot 10 personen, omdat Ine er bewust voor heeft gekozen om elk individu individuele coaching te geven. Inschrijven voor de gratis webinar ‘weg met stress en piekeren, op naar een gezonde mindset’, die op dindag 14 juni 2022 om 20u00 online plaatsvindt met een Zoom-link, kan via info@centrumvizit.be of via het contactformulier op de website, www.centrumvizit.be. Hier vind je meer informatie over deze webinar en Ine De Deken haar ‘Back To Balance’-boostweek dit najaar in Tenerife.

Foto: House Of Entertainment.