...

Garry Hagger blijft ‘Alleen Bij Haar’

Garry Hagger met nieuwe single “Alleen Bij haar”

Garry Hagger met zijn nieuwe single ‘Alleen Bij Haar’. Garry Haggers vorige Nederlandse hit “Alles wat ik wil” is meer dan 235.000 keer gedraaid op Spotify. De meeslepende single bereikte de top 10 in de Vlaamse Ultratop 30, en nummer 1 op Ment en verschillende hitparades, Garry is dan ook een zeer gewaardeerde artiest. Garry Hagger zet nu dezelfde muzikale route voort met zijn nieuwe single “Alleen Bij Haar”, een pittig, snel liefdeslied. Muziek gecomponeerd door bassisten Vincent Pierins (Clouseau) en Patrick Hamilton. Net als bij de vorige single staat die laatste als producer weer achter de studioknoppen. Jody Pijper en Dian Senders ondersteunen samen met Toni Vitacolonna op drums, Tom Lodewyckx (Clouseau) op gitaar en Bart Herman zorgde voor de tekst.

Hoes Garry Hagger Alleen Bij Haar

Wielerfanaat Gary Hagger

Garry Hagger’s “Alleen Bij Haar” is nu digitaal beschikbaar. Met de zomermaanden en hopelijk mooi weer in het vooruitzicht, kijkt wielerfanaat Gary Harger uit naar zijn talloze fietstochten en de geplande wielerwedstrijden. “Het hangt af van mijn schema, maar naast mijn dagelijkse trainingen, fiets ik zoveel als ik kan. Ik weet niet hoe ik het moet beschrijven, maar als ik op mijn racefiets zit, ben ik gewoon een ander persoon ( lol). Die 100 km of meer is echt goed voor mij. Ook al is fietsen soms moeilijk, het kalmeert me op de een of andere manier en ik vind het ontspannend”, zegt de Oost-Vlaming enthousiast. Naast zelf fietsen is Garry ook een racefanaat: “Deze maand zijn er kampioenschappen, maar in juli is er de Tour de France, de wielerwedstrijd waar ik elk jaar naar uitkijk.

Eindelijk weer een normale zomer kunnen hebben?

Winnaar Tadej Pogacar van vorig jaar heeft er weer een sterk voorjaar neergezet. Ik denk dat hij een goede kans heeft om weer te winnen, maar daarnaast zijn er ook nog de Belgen. Ik ga ervan uit dat we genoeg sterke renners hebben waarmee we kans maken op één of meerdere ritoverwinningen, ik hoop het echt.” Naast wielrennen lag de focus van Garry Hagger deze zomer in eerste instantie op optredens en zijn nieuwe single ‘Alleen Bij Haar’. “Na 2 jaar Covid-19 lijkt het erop dat we eindelijk weer een normale zomer kunnen hebben. Bij eerdere concerten heb ik alleen maar gelukkige mensen gezien die het samenzijn zo gemist hebben. Op privéfeesten en bij openbare concerten merkte ik de overweldigende vreugde van het publiek. Vooral hun enthousiasme en het warme, oprechte gemeende applaus na een optreden was zeer bevredigend, motiverend en aanstekelijk.

pittig, radiovriendelijk, uptempo, positief liefdesliedje

Na het succes van zijn eerdere Nederlandse popsingle “Alles wat ik wil”, vervolgt de singer-songwriter zijn Garry Hagger 2.0-muziekserie met zijn aanstekelijke nieuwe single “Alleen Bij Haar”. “Afgaande op de titel denk je misschien aan een cliché ballade, maar dat is het allerminst (lacht). Ik noem het een pittig, radiovriendelijk, uptempo, positief liefdesliedje. Bart Herman schreef de tekst, net als mijn vorige single nam Patrick Hamilton de productie voor zijn rekening. Patrick schreef de muziek samen met Vincent Pillings. We waren weer in de studio met dezelfde muzikanten en backingvocals. Deze input was voor dit nummer een geweldige toegevoegde waarde. We hebben de videoclip opgenomen in Antwerpen. We wilden in eerste instantie buiten fotograferen, maar toen vonden we een prachtige indoor setting die perfect was voor dit tijdloze nummer.”

De nieuwe Garry Hagger-single ‘Alleen Bij Haar’ verscheen op Lumage Music en is digitaal beschikbaar.