...

Hoe werkt een FUE stamcel haartransplantatie ?

FUE stamcel haartransplantatie

Hoe werkt een FUE stamcel haartransplantatie?

Wanneer je kiest voor een haarimplantatie, dan is de meest gebruikte vorm de FUE stamcel haartransplantatie. Dit is namelijk de meest verfijnde methode, doordat ieder haartje met een eigen haarzakje wordt verplaatst vanuit het donorgebied naar de kale plek, zodat je bijna tot geen littekens ziet. Het grote voordeel, is dat het donorgebied door deze FUE stamcel haartransplantatie niet volledig hoeft te worden kaal geschoren. Op deze manier is het dus zelfs mogelijk om een dergelijke transplantatie uit te voeren, zonder dat je het aan de buitenkant ziet.

Voordelen

De voordelen van een haarimplantatie zijn natuurlijk enorm. Zo krijg je weer haar op plekken waar je het nu niet (meer) hebt, wat voor veel vooral mannen zorgt voor een stukje extra zelfvertrouwen. Zonder dat ze het vaak door hebben, hebben ze er vaak een stuk meer last van psychisch dan ze aanvankelijk zelf hadden gedacht. Wanneer je kiest voor de FUE stamcel haartransplantatie, dan zal dit veel pijnloos verlopen. In tegenstelling tot veel andere behandeling is een haarimplantatie middels deze methode doorgaans een stuk sneller genezen. Ook is het zo, dat waar je bij een andere methode rondom het donorgebied volledig moet worden kaalgeschoren, dit bij deze methode niet nodig is.

Baard en snor

Wanneer we kunnen kiezen voor een haartransplantatie op ons hoofd, dan is het natuurlijk ook niet gek te bedenken dat we dit ook kunnen doen voor onze snor of baard. Stel je hebt een ongelukje gehad, waardoor je een litteken op je gezicht hebt, dan zal hier logischerwijs geen haar meer groeien. Wanneer dit betekend dat je hierdoor je baard niet op een mooie manier kunt laten staan, dan is het laten uitvoeren van een transplantatie een perfecte oplossing. Zo kun je er zelfs voor zorgen, dat er op de plek van een litteken gewoon weer haar kan groeien. Zo kun je over enige tijd dus weer beschikken over een volledige baard of snor.

Pijnloos – FUE stamcel haartransplantatie

In tegenstelling tot veel andere methodes, wordt deze methode bijna volledig pijnloos uitgevoerd. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een verfijnde techniek en minuscule naald, voel je bijna niet dat er haarzakjes uit je hoofd worden gehaald. Hierdoor is het dus een stuk prettiger en ook efficiënter werken.