...

Gers Pardoel en OLIVIA komen naar Springtij

Gers Pardoel en OLIVIA

Gers Pardoel en OLIVIA komen op 19 augustus naar Springtij. Op vrijdag 19 augustus 2022 kan je op de vernieuwde Scheldekaaien in Antwerpen ter hoogte van Cockerillkaai terecht voor het eerste stadsfestival Springtij. Camille zal die avond volop “vuurwerk” aanbieden, terwijl Niels Destadsbader zijn 34ste verjaardag viert met zijn liveband en publiek. Ook Gers Pardoel, bekend van zijn hits “Bagagedrager”, “Bagagedrager’, ‘Ik neem je mee’ en ‘Zo Bijzonder’”, wordt samen met OLIVIA (Trappeniers) toegevoegd aan de festivalposter. Samen met Regi en Jaap Reesema had ze al grote hits met ‘Kom wat dichter’, maar ze trad ook op met anderen, waaronder ‘La di da’, ‘Can’t Break a Broken Heart’ en ‘Don’t Need It’. Een zeer succesvolle artieste. Meer informatie en festivaltickets vind en bestel je op www.springtij.live.

Gers Pardoel (5)

 

Met de steun van het stadsbestuur

Met de steun van het stadsbestuur en verschillende partners lanceert de Antwerpse (horeca)ondernemer en organisator Wim Van der Borght een nieuw muziekweekend. Op zaterdag 19 augustus 2022 en zondag 20 augustus kan je genieten van 2 muziekdagen op de vernieuwde Scheldekaaien, vlakbij de Cockerillkaai. Zaterdag om 17.00 uur kan je al terecht op het terras voor de Antwerpse Zingt. De nieuwe editie van “Antwerpens grootste openluchtzangavond” krijgt gegarandeerd weer duizenden mensen op de been. Dit jaar schenkt de groep bijzondere aandacht aan Antwerpse liederen en zullen ook bekende gezichten met het Antwerpse roots op het podium aanwezig zijn. Zo is er de Antwerpse Zingt op zaterdag. Een dag eerder, op vrijdag 19 augustus 2022, kun je op dezelfde locatie in Cockerillkaai terecht voor het eerste eendaagse stadsfestival Springtij.

Meervoudig Zomerhit-winnaar Niels Destadsbader

Op die avond treedt meervoudig Zomerhit-winnaar Niels Destadsbader op met zijn liveband Miguel Wiels om zijn hits als “De Wereld Draait Voor Jou”, “Verover Mij”, “Skwon Meiske” en meer ten gehore te brengen. Voor Niels, die op Springtij z’n 34ste verjaardag viert, is het deze zomer het enige optreden dat hij in de Koekenstad geeft. Camille is de populairste vrouwelijke artieste van het moment dankzij haar succesvolle optredens in The Masked Singer, #LikeMe en haar liefde voor muziek. Voor ze dit najaar 5 Lotto Arena-concerten geeft, warmt ze het Springtij-publiek al even op met haar hits ‘Vuurwerk’, ‘Diamant’ en ‘Vechter’. Naast de al aangekondigde Niels Destadsbader met live band en Camillie, hebben de organisatoren ook OLIVIA (Trappeniers) en Gers Pardoel aan het programma toegevoegd.

Eerste winnaar van MNM Rising Star

De carrière van artieste OLIVIA kwam in een stroomversnelling dankzij haar deelname aan The Voice van Vlaanderen (2016). Ze was de eerste winnaar van MNM Rising Star, waar de Belgische DJ en producer Regi Penxten haar ontdekte. Het resultaat van hun eerste samenwerking, ‘You Have a Heart’, won meteen een goud, gevolgd door ‘Summer Life’ en ‘Kom Wat Dichterbij’. Muzikaal doorbreken met haar eigen materiaal is een van haar grote dromen, in die zin, als je luistert naar haar recente singles “Don’t Need It”, “La di da” en “Can’t” Break a Broken Heart”, is ze ondertussen meer dan geslaagd. Met Gers Pardoel heeft Springtij er een indrukwekkende topartiest aan toegevoegd. Met hits als “Ik mee je mee”, “Bagagedrager”, “Louise” en “Zo Bijzonder” zetten we een van Vlaanderens populairste Nederlandse artiest op het podium. Naast muziek maken vindt Gers nog steeds optreden voor publiek het leukste om te doen.

Olivia (1)

Niels Destadsbader en Camille

Na de succesvolle doortochten in de Lotto Arena, is zijn optreden op Springtij het enige wat hij deze zomer geeft in Antwerpen. Organisator Wim Van der Borght: “Met de hulp van Niels Destadsbader live en Camille hebben we al twee sterke namen, nu vullen we OLIVIA en Gers Pardoel aan. De unieke locatie aan de Schelde, maar ook de gezelligheid van een toegankelijk familiefestival vormen de ruggengraat van Springtij, dat we de dag erna combineren met Antwerpen Zingt. Deze twee dagen beleven, ontmoeten en genieten we van harte met het hele gezin, vrienden, familie of individueel. Dit zijn echt de kernwaarden die we vanuit de organisatie samen met het gemeentebestuur en onze partners hartstochtelijk uitdragen en deze waarden gaan we deze zomer ook effectief waarmaken met onze bezoekers en artiesten. Wie het allemaal vanaf de eerste rij wil meemaken, aarzel niet om op tijd tickets te reserveren. ”

Foto’s: House Of Entertainment.

Affiche Springtij 2022 (1)

Springtij, met Niels Destadsbader Live, Camille, OLIVIA en Gers Pardoel vindt plaats op vrijdag 19 augustus 2022 op de vernieuwde Antwerpse Scheldekaaien, ter hoogte van de Cockerillkaai. Tickets, inclusief reservatiefee, kosten 35 euro en kan je bestellen op www.springtij.live.