...

De leukste manieren om foto’s vast te leggen

De leukste manieren om foto's vast te leggen

De leukste manieren om foto’s vast te leggen

Tegenwoordig kan je alles wat je doet super makkelijk vast leggen met je telefoon. Dat is natuurlijk super handig, maar hierdoor vergeet je soms in de zee van alle foto’s op je telefoon welke je allemaal hebt. Daarom kan het leuk zijn om foto’s van een bepaalde bijzondere dag of gebeurtenis ook fysiek in bezit te hebben, in plaats van alleen digitaal. Ben je benieuwd hoe je dit zou kunnen doen? Lees dan gauw verder.

Foto’s printen

Vroeger werden de rolletjes van fototoestellen natuurlijk sowieso uitgeprint, maar tegenwoordig moet je dat zelf doen via je telefoon. Gelukkig kan dit super makkelijk en tegen een betaalbare prijs in verschillende winkels. Sommige mensen hebben ook zelf een printer in huis waarmee ze foto’s laten afdrukken. Tegenwoordig kan je ook online je foto’s bij veel verschillende bedrijven laten printen in allerlei soorten en maten. Het leuke is dat je deze foto’s ook in polaroid vorm kan laten afdrukken om de foto iets extra’s te geven! Niets is natuurlijk zo leuk als een muur vol met foto’s met herinneringen.

Alles bij elkaar

Er zijn natuurlijk momenten die zo bijzonder zijn dat je maar foto’s blijft maken. Vaak vinden mensen het wel leuk om foto’s van verschillende momenten op de muur te hangen en niet 40 van een en dezelfde herinnering. Toch kan het wel bijzonder zijn om al deze herinneringen bij elkaar te hebben van bijvoorbeeld een vakantie omdat het een verhaal verteld. Bij een fotoboek maken kan je zelf precies bepalen welke foto waar moet en in welke grootte. Dan heb je altijd van een speciaal moment de herinneringen bij elkaar, hoe leuk is dat!

Elke dag van genieten

Natuurlijk zijn er nog veel meer andere mogelijkheden om de foto’s van je mooiste herinneringen fysiek te hebben in plaats van digitaal. Wat wel jammer van een fotoboek is, is dat je het vaak in de kast zet en er dan niet elke dag in gaat bladeren. Daarnaast kunnen foto’s die je afdrukt soms wat klein zijn en uiteindelijk minder gaan opvallen. Om deze reden kan het heel erg leuk zijn om een canvas te maken met een prachtige foto erop. Deze kan je dan op een mooie plek in het huis hangen zodat je er vaak van kan genieten.

Tip: maak van te voren een selectie van wat voor jou de meest waardevolle foto’s zijn zodat je niks over het hoofd ziet of dubbel print.