...

Kraamcadeau kopen? Dit zijn de do’s en dont’s!

Kraamcadeau kopen Dit zijn de do s en dont s

Kraamcadeau kopen? Dit zijn de do’s en dont’s!

Het komt je vast wel bekend voor, je hebt met alle zorg je babykamer uitgezocht. Alles staat inmiddels. Je hebt de perfecte accessoires aangeschaft en niets kan er meer verkeerd gaan. Zo zijn de babykleertjes in stijl van de babykamer en is het geboortekaartje helemaal in jullie eigen stijl. Daarnaast heb je in de kamer een passende kinderrugzak en knuffel. Niets kan de pret meer drukken en je bent helemaal klaar voor de nieuwe baby. De stijl is duidelijk of is dit toch niet het geval?

Koop een kraamcadeau waar de ouders blij mee zullen zijn

Komt de eerste kraamvisites met een cadeau wat helemaal niet jouw stijl is, wat moet je dan? Niemand wil met een cadeau aankomen waar de ontvanger niet blij zal mee zijn. Zo’n cadeau dat achter in de kast belandt. Dit is natuurlijk zonde van het geld. Ben je op zoek naar het perfect kraamcadeau volg dan vooraf de tips in dit artikel. De ouders en de kleine zullen er helemaal blij mee zijn.

De don’t voor kraamcadeaus

Er zijn ook een aantal zaken die je absoluut niet moet doen als het aankomt op het aanschaffen van kraamcadeaus. Koop bijvoorbeeld geen accessoires voor de babykamer zelf als je de smaak van de ouders niet kent. Of geef geen opvoedkundige boeken, de meeste mamma’s en pappa’s gaan dit niet leuk vinden. Een knuffel kan leuk zijn om te geven, maar waarschijnlijk ligt de hele babybox hier al vol mee. Daarnaast heeft een baby meestal maar één favoriete knuffel en wordt er met de rest niets gedaan. Geef geen schoenen voor de eerste drie maanden. Wil je toch schoentjes geven zoals sandaaltjes of sneakers kies dan voor een aantal maten groter.

De do’s voor kraamcadeaus

Er zijn genoeg kraamcadeaus te vinden waar de kersverse ouders blij mee zullen zijn. Denk aan bijvoorbeeld luiers. Heel praktisch en je kunt er nooit genoeg van hebben. Of wat te denken van speelgoed? Een muziekdoosje, kinderrugzak of rammelaar doet het altijd goed. Knuffel kun je beter laten. Ook zijn rompertjes en lakens altijd leuk om te geven. Houd hierbij wel rekening mee dat je basic kleuren geeft. Wat mamma’s en pappa’s ook erg blij maakt zijn badspulletjes en verzorgingsproducten. Altijd handig. Tot slot is het slim om te vragen of de mamma en pappa zelf nog cadeauwensen hebben. Dit klinkt wat simpel, maar zo weet je wel wat een geschikt cadeau zal zijn.