...

Lisa del Bo verwelkomt de lente

Lisa Del Bo koestert de lente

Lisa del Bo verwelkomt de lente met open armen met haar gloednieuwe single ‘Maak me wakker’. Officieel begint de lente pas op maandag, maar dankzij Lisa del Bo’s nieuwe single “Wake me up” krijgen we al een goed lentegevoel. Dit vrolijke, positieve nummer is ook de voorloper van haar nieuwe ‘Niet Alleen’-album, dat op vrijdag 29 april 2022 wordt uitgebracht als opvolger van ‘Lisa Gelooft’. Eind 2018 lanceerde zij het project met haar eerste concert in een intieme kerkelijke setting, bestaande uit de mooiste religieuze liederen aangevuld met liederen die boodschappen van hoop, liefde en verdraagzaamheid overbrengen. Inmiddels heeft ze bijna 50 uitverkochte concerten op haar teller staan. Naast de nieuwe single “Maak Me wakker” haar en album, zal ze in het weekend van 13, 14 en 15 mei 2022 drie besloten introductieconcerten geven rondom haar nieuwe project “Niet Alleen”.

Lisa Del Bo Maak Me Wakker

Opnemen in de Dikke Van Dale

Hier is al veel belangstelling voor. De nieuwe Lisa del Bo-single “Maak Me Wakker” is digitaal verkrijgbaar. Lentesingle, de volgende keer moeten ze het woord in de Dikke Van Dale opnemen en “Maak Me Wakker” noemen, het nieuwe nummer dat Lisa del Bo de wereld instuurt. “Wat een prachtige natuur heeft dat geregeld. Als de eerste zonnestralen van de lente door de grijze wolken van de winter doordringen, is ons leven ineens positiever. Je kan zonder jas naar buiten, het blijft langer licht en kom je voorbij een boerderij , dan word je happy van de baby-beestjes die je daar ziet. Sommige mensen hebben al het gevoel dat ze voor het eerst aan het barbecueën zijn, en de bloemen verdrijven de sombere kleuren van de winter. Ja… hoera lente!”, zegt ze Enthousiast. De lente staat synoniem voor het gevoel van geluk en het gevoel van leven.

Met een heerlijk vleugje country

Lisa del Bo vat dit perfect samen op haar nieuwe single “Maak Me Wakker”: “De vrolijke muziek met een heerlijk vleugje country, maakt je blij en laat je humeur stralen. De zinnen van tekstschrijver Jan De Vuyst zijn eenvoudig, maar tegelijk heel krachtig en herkenbaar. Ze gaan over de dingen die ons echt gelukkig maken. Iedereen die het bloed heeft gevoeld in de vroege lentezon, of die de film “Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain” heeft gezien, begrijpt wat het betekent.” We hebben allemaal veel meegemaakt de laatste tijd. Dingen die we ons niet kunnen voorstellen. Daarom is de single ‘Maak Me Wakker’ zo heerlijk. Het nummer voelt als duizend zachte lentezonnestralen die je huid verwarmen, je hart laten bloeien, ’ vervolgt Lisa.

Voorbode van het nieuwe ‘Niet Alleen’-album

Het nummer is ook de voorbode van het nieuwe ‘Niet Alleen’-album, dat op vrijdag 29 april 2022 verschijnt en op 13, 14 en 15 mei 2022 wordt vervolgd met drie besloten kennismakingsconcerten. “Met Niet Alleen vervolg ik het verhaal dat ik met Lisa Gelooft begon. In een intieme setting breng ik nieuwe liedjes en enkele mooie verhalen die religie, hoop, liefde en tolerantie met elkaar verbinden. In deze turbulente tijden hebben mensen behoefte aan zingeving en dat meer dan ooit. Als ik daar iets van zou kunnen bieden in mijn liedjes, zou me dat heel gelukkig maken”, aldus Lisa del Bo. Met alle ellende zou je het soms vergeten, maar er is nog veel schoonheid in de wereld. En “Maak me wakker” is daar een deeltje van. De nieuwe single van Lisa del Bo is nu beschikbaar op alle digitale platformen. We zijn ervan overtuigd dat ze ook met dit nieuwe nummer hoog zal scoren in de diverse hitparades. Uiteraard zal de nieuwe single van Lisa Del Bo Maak Me wakker op de verscheidene radiostations gedraaid worden om bij de mensen het lentegevoel te doen kriebelen.