...

De elektrische brommobiel voor mensen met een beperkte mobiliteit.

De elektrische brommobiel voor mensen met een beperkte mobiliteit

De elektrische brommobiel voor mensen met een beperkte mobiliteit.

De elektrische brommobiel is een revolutionaire auto in wording. Elektrische auto’s zijn de toekomst van transport, althans voor korte afstanden. Ze zijn goedkoper, schoner en stiller dan voertuigen op benzine.

Een elektrische brommobiel is een kleine auto die kan worden opgeladen via een gewoon stopcontact in uw huis of kantoor. Het is een milieuvriendelijke manier om zonder uitstoot door de stad te reizen en is afgestemd op de behoeften van mensen met een beperkte mobiliteit, jongeren en ouderen. Met een veilige toegelaten snelheid bereikt de elektrische brommobiel elke hoek van de stad en is het een prima auto voor boodschappen.

Voordelen van een brommobiel

Enkele voordelen van een elektrische brommobiel zijn dat ze goedkoper zijn in onderhoud en aankoop. Ze kunnen thuis worden opgeladen en ze produceren minder CO2-uitstoot. Een overdekt model biedt het hele jaar door optimaal comfort, met voldoende ruimte om een ​​passagier mee te nemen. Daarnaast neemt deze kleine wagen minder plek in en is een parkeerplaats snel gevonden. Tot slot is de regelgeving laagdrempelig en je betaalt geen wegenbelasting. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen een elektrische brommobiel kopen om geld te besparen, hun ecologische voetafdruk te verkleinen en zich snel en makkelijk door de stad verplaatsen.

Een elektrische brommobiel op maat voor mensen met een lichamelijke beperking.

Als u een lichamelijke beperking hebt en uw eerste stap in de wereld van autorijden wilt zetten, is een elektrische brommobiel de perfecte oplossing voor u. De aanpassingen aan deze wagentjes maken het gemakkelijker voor mensen met een handicap. Alles kan op maat gemaakt worden zoals verstelbare pedalen, het toevoegen van een extra handgas, rem en zelfs het klassiek stuur kan plaats ruimen voor een bediening met een joystick. Ook de zit- en stuurhoogte is aanpasbaar. Kortom, een elektrische brommobiel is de toekomst voor iedereen die onbeperkt van zijn vrijheid wil genieten.

Op zoek naar een elektrische brommobiel ?

Welzorg is een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van mobiliteit. Ze bieden op maat gemaakte auto-aanpassingen om het voor mensen met een beperkte mobiliteit gemakkelijker te maken om in hun eigen auto te rijden of te worden bestuurd. Daarnaast bieden ze ook de elektrische brommobiel aan, al dan niet aangepast aan de noden behoeften van de klant. Je kunt hier terecht voor de aanschaf/lease aangepaste auto’s en bussen voor mensen met een mobiliteitsbeperking en autoaanpassingen op maat.