...

Poot & Vijverman – ‘Tijd en boterhammen’

Poot & Vijverman’s nieuwste feelgood-song

Poot & Vijverman’s nieuwste feelgood-song “Tijd En Boterhammen”, genaamd. Koen Vijverman en Kristof Poot gaan verder en zeggen:” gaat over de kleine ongelukjes van het dagelijks leven”. De vlek op je shirt, de trein die je net hebt gemist, of de boterhammen die thuis nog op de kast staan. Deze ongelukken kunnen een gewone dag in een hele slechte dag veranderen. Net als je denkt dat alles en iedereen tegen je is, kan een vriend of voorbijganger aan je zijde je misschien helpen. Op dat moment kan een knipoog of een knuffel wonderen doen. “Daarom zeggen we tegen iedereen: hou elkaar vast. Timing en authentieke boterhammen kunnen veel wonderen doen”, aldus Koen Vijverman.

Poot &Vijverman Tijd En Boterhammen

De zin over tijd en boterhammen

“Toen Koen kwam met de zin over tijd en boterhammen, hadden we al snel het gevoel dat er meer aan de hand was. We schreven een nummer waar je snel een lach op je gezicht van zou krijgen. En nu zou dat toch al eens mogen, denken we”, gaat Kristof verder. “Het nummer was zo succesvol in onze live-optredens dat we niet aarzelden om het eindelijk uit te brengen. Omringd door onze topmuzikanten kropen we terug de studio in van producer Bram Van Den Berghe, gitarist bij onder andere Niels Destadsbader. We hebben ideeën , dus we zijn uniek in dit nummer. Noem het maar een zonnige lentesong. Zet de pintjes maar koud!”, sluiten ze beiden af.

‘Tijd en boterhammen’, de nieuwe single van Poot & Vijverman, kan u vanaf vrijdag 11 maart beluisteren op alle grote streamingplatformen.

www.pootenvijverman.be