...

Jeroen Verdick bespreekt de nieuwste trends

Jeroen Verdick op Qmusic

Jeroen Verdick bespreekt op Qmusic de nieuwste trends bij Vincent Live. De afgelopen maand heeft Qmusic-dj Vincent Fierens samen met trendwatcher Jeroen Verdick de Vincent Live-show van dinsdag verzorgd. In maart gaat het feestje van de stand-up comedian en sidekick van Jens Dendoncker zijn recentste ‘Hoe zal ik het zeggen?’-seizoen verder en geeft hij op Qmusic, op dinsdag tussen 17u45 en 18u00 zijn visie op de trends van de voorbije week. In februari vertelt Jeroen over de beroemde “Tournée Minérale”, Valentijn en code oranje. De focus deze week ligt op après-ski. Jeroen was de afgelopen maanden ook te zien in de Vlaamse theaterzaal tijdens Bert Gabriëls’ derde #Eindejaarsconferentie.

Jeroen Verdick (1)

Trendwatcher bij Qmusic DJ Vincent Fierens

Achter de schermen werkt Jeroen ook aan zijn solo theatertour, “Alleen”, die in december 2022 in première gaat. Ongelooflijk spannend, maar heel enthousiast om het weer te doen”, was stand-upcomedian Jeroen Verdick verheugd toen we spraken over zijn rol als trendwatcher bij Qmusic DJ Vincent Fierens. “Op dinsdag geef ik, met een stevige knipoog, toelichting bij de opvallende trends die er zich de voorbije week hebben afgespeeld. Na de vakantie zijn de inmiddels diepgewortelde Tournée Minérale, Valentijn, Code Oranje en binnenkort après-ski heilzame onderwerpen. Hoewel deze reactie heel natuurlijk en meelevend lijkt, vereist het veel inspanning en focus achter de schermen.

Het ‘padel’-verhaal is een hoogtepunt

“Het is niet iets dat ik snel verander of improviseer, het is goed voorbereid. Ik heb ook wat ervaring gehad, want ik heb voor het tweede jaar op rij de eindejaarsconference van Bert Gabriëls bijgewoond, en we zullen met hem 50 keer samen gespeeld hebben in Vlaamse zalen tot eind februari, waarvan de volledige versie ook te zien was op Streamz. Het ‘padel’-verhaal is inderdaad een hoogtepunt (lacht). Dat filmpje uit de voorstelling is ondertussen viraal gegaan en werd al meer dan een half miljoen keer bekeken en bijna 35.000 keer geliket. Echt zot, inderdaad”. Jeroen Verdick houdt zich sinds 2016 bezig met humor en stand-up comedy, maar het duurde nog 3 jaar voordat hij zijn baan als financieel adviseur opzegde om er een voltijdse professionele bezigheid van te maken, ik heb geen moment spijt integendeel.

Is er een dokter in de zaal?

Ik had al snel het gevoel dat ik niet achter een bureau thuishoorde, maar als creatief mens voel ik me pas echt goed op het podium”, zegt hij in zijn sappig Kempisch dialect. zijn kenmerk. Naast halve finalist op de Humo Comedy Cup, dankt Jeroen Verdick zijn doorbraak bij het grote publiek als voice-over van het datingprogramma ‘Love Island’. “Laten we zeggen dat er destijds veel ongewone, maar ook veel interessante reacties waren. Vanaf dat moment ging alles in een stroomversnelling. Ik heb ondertussen ook meegewerkt aan het Eén-programma ‘Is er een dokter in de zaal?’ van Philippe Geubels en ik was Jens Dendoncker zijn sidekick in het recentste seizoen van ‘Hoe zal ik het zeggen?’. Tegelijkertijd heb ik ook meegewerkt aan de online reeksen van VTM en staat er veel op stapel.

Voorbereiding van zijn eerste solotheatershow

Ik merk hoe makkelijk het tegenwoordig is voor de mensen om hun weg te vinden, wat natuurlijk heel fijn is. Naast zijn nieuwe dinsdagopdrachten als trendspotter op Vincent Live van Qmusic, is Jeroen Verdick ook druk bezig met de voorbereiding van zijn eerste solotheatershow, “Alleen”, die in december in première gaat. “Het klinkt misschien cliché, maar het is zeker een jongensdroom die uitkomt. Ik vind het heel spannend om alleen op het podium te staan ​​en mijn eigen show op te voeren. Ik ben benieuwd waar dat toe gaat leiden. Natuurlijk gaan we zien wat het volgende is. Een paar maanden wat materiaal uitproberen. Solo, maar de komende weken ga ik ook wat optredens doen met Jade Mintjes. Ik krijg genoeg kansen en tijd om die ‘Alleen’-voorstellingen volledig onder controle te krijgen. Kom kijken wordt een geweldige voorstelling. Daar heb ik alle vertrouwen in”, zegt Jeroen Verdick enthousiast.

Foto: House Of Entertainment.

Meer info over Jeroen Verdick vind je op www.jeroenverdick.be.